Başardığımın kanıtı günlüğüm olsun

dayko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
2.982
3.925
Selam günlüğüm
Selam kızçeler
Öncelikle kendimden bahsedeyim 38 yaşında evli 14 yaşında bir kız annesiyim çalışmıyorum
Aslında başardım diye günlük açmak niyetindeydim burada resimlerle başarı hikayemi anlatacaktım ama takıldım kaldım o yüzdende kendime günlük açarak motivasyonumu arttırabileceğimi düşündüm
4 Nisan 2014 de 114,6 kg ile diyete başladım neredeyse 1 yıl olacak şimdi 80-81 arası gidip geliyorum bi türlü 79 olamadım toplamda 30 kg dan fazla verdim daha verecek kilolarım var ilk hedefim 70 sonra 65 duruma görede 60
Günlüğümde anlatacak çok şeyim var en başından başlıyacam çok uzun uzun yazıcam çünkü ben diyete Başladıktan sonra bu siteyi keşfettim ve burada okuduğum günlüklerin başarı hikayelerinin bana çok katkısı oldu
Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar ....

Ilk önce itirafla başlıyayım haftasonu fazla kaçırdım sonucunda tekrar artıya geçtim (tüüüü sana dayko ) vazgeçtimmi tabiki hayır 2 güne toparlarım yine eksilere geçerim biliyorum yaşadım çünkü

Son düzenleme:
Bugünki menüm
Geç kalktım sabah öğlen birleştirdim
2 yumurta
Beyaz peynir
Az kaşar peynir
Acılı kahvaltılık sos ( domatesim kalmadığı için az sos yedim)
Siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşil çay
Az önce de
Sade Türk kahvesi ( vazgeçilmezim )
Birazdan sporumu yapıcam kısmetse

spor olarak
Her gün dışarı çıkmadığım için evde bantta yürüyorum en az 60 dk tempolu yürümeye çalışıyorum aslında aksatmadan düzenli yapsaydım sporumu şu an 70 lerde olacaktım şimdiden sonra aksatmamaya çalışacağım hatta yürüdükten sonra resimleyip buraya ekleyeceğim

Spor zamanııııııı.....
Dönüşte kaç dk yürümüşüm bakarız

Verdiğinin 30 kiloyu nasıl beslenerek verdiniz acaba? İnş istediğiniz kiloya düşersiniz.

Tebrik ederim canm harikasın
Eminim kalan kilolarınıda kısa sürede vericeksin

Verdiğinin 30 kiloyu nasıl beslenerek verdiniz acaba? İnş istediğiniz kiloya düşersiniz.
Inşallah canım istediğim kiloyada ulaşacağım tabiki keçi gibin inatçıyım vallahi
Nasıl verdiğimizde anlatıcam bol bol yaptığım doğru ve yanlışları
Tebrik ederim canm harikasın
Eminim kalan kilolarınıda kısa sürede vericeksin
Teşekkür ederim vereceğim yaza kadar inşallah Haziran hedefim 70

Makinaya çamaşır atmıştım ben Yürürken bitti şimdi onları asmaya gideyim dün yıkadıklarımı katlayıp yerleştireyim
Anacım hiçmi bitmez bu işler 2 Dakka yazamadık şurda

Ben oldum olası kiloluydum hatta 100 kg hamile kaldım doğumdan sonra diyet yaparak 85 kadar düşmüştüm sonra yine 120 kg Lara kadar çıktım tam kg bilmiyordum çünkü tartılmıyordum bile en son artık sağlığımı etkilemeye başlayınca bi yerden başlamak gerek dedim sonu yok çünkü bi arkadaşımında diyetisyene gidip 18 kilo verdiğini görünce ben neden yapmayayım o kadarmı iradesizim dedim hemen Arkadaşımın diyetisyeninden randevu aldım tahliller falan yaptı sadece Kolestrol Sınırda çıktı zayıfladıkça o da düzene girer dedi o sabah tamm 114,6 kg gösterdi tartı vermem gereken 50 kg vardı
Başta 50 kg olmasada ne versem kârdır dedim
Klasik diyetisyen listesiyle başladık 3 ana 3 ara öğün günde 45 dk tempolu yürüyüş dedi diyetisyenim ve ben başladım
Amaç miğdeyi küçültmek her hafta listeden bişiler eksiltti daha az yiyerek doymaya başladım bu sayede her günde yürümeye başladım sonra eve Koşu bantı ve bi sürü aletler aldı eşim Bendeki azmi görünce tabi kendiside kullanıyor bu arada eşimde 30 kg kadar verdi tabi evde Zararlı ne varsa gitti daha sağlıklı beslenmeye başladık ailece bunun yanında spor olunca kolay oldu kiloların gitmesi

Nette kilo vermeyle ilgili sitelere bakarken kadınlar kulübü ile tanıştım önce spor topiklerini okumaya başladım oralarda leslie ile yürüyüş proğramını gördüm tabi hemen onuda yapmaya başladım
Kilo verenlerin resimlerine baktım topiklerini okudum bol bol çok iyi geliyor bu arada motivasyon oluyor
Daha sonra 90+ topiğine katıldım çok güzel arkadaşlar var orada da kızlar özellikle tavsiye ederim güzel bilgi paylaşımları oluyor

Bi tane adımsayar almıştım sağlıkocağından her gün 10000 adımı geçmeye çalıştım kendime ajanda aldım her gün yediklerimi yaptığım sporları yazdım şu anda defter tutmaya devam ediyorum ama sadece her sabah kilomu ve yaptığım sporları yazıyorum adımsayarım bozuldu yenisini almadım onun yerine sporcu saati alıcam
Kızlar sporcu saati olmasada mutlaka bi adımsayar edinin çok faydası oluyor mesela eşimin tlf var her akşam bakıyorum onun adımlarına bazen 10000 geçemiyor diyorumki bugün işler azmış bak çok oturmuşsunuz adımsayardan belli

Parça Parça yazıyorum belki karışık oluyor kusuruma bakmayın kızlar sanki arkadaşıma anlatır gibi aklımdan geçenleri yazıyorum işte
En önemlisi hergün Yeşilçay ve bol bol su içmek
Çaya 3 şeker atan biri olarak şekeri bi kerede kestim ilk zamanlar zor oldu yeşilçayı bile soğumasını bekleyip bi dikişte içerdim şimdi alıştım artık hiç aramıyorum şeker yeşilçayında her çeşidini denedim en çok Yaseminli olan Hoşuma gidiyor mis gibi kokuyor günde 2 kupa muhakkak içiyorum bazen 3 fincan oluyor hatta

Hosgeldin canım azmine hayra olmamak elde değil. Hedefinede ulasirsin umarim.

Kosu bandinin digital ekrani benimkine cok benziyor altis marka mı seninki?

2014 Ağustos Ayında diyetisyene gitmeyi bıraktım artık her gittiğimde güzel gidiyorsun aynen devam demeye başlayınca bende bıraktım sonuçta kadınlar Kulübü'nde diyetisyenden bile daha güzel motive eden Arkadaşlarım var
Aralık ayının sonlarında 80 kg gördüm ondan sonra takıldım tabi benimde suçum çok eeee 34 kilo verdik ya sanki durup dururken gitti o kilolar sanki vermem gereken 15 kilo kendiliğinden gidecekmiş gibi bi havalara girdim tabi çevremden aldığım tepkilerinde bunda katkısı oldu her gören takdir etti çok zayıflamışsın diye haliyle şımardım azıcık diyeti esnettim kaçamaklar arttı sporda yapmadım sonuç 3,5 aydır yerimde saydım pişmanım biraz ama polyannacılık yapayım en azından verdiklerimi geri almadım bu sürede bu da bişi değilmi

Hoşbuldum canım teşekkür ederim
Evet altis 2,5 hp malum 100 kg üzeri olunca güçlü bi motor lazım
Sen yenimi aldın bantı

Hatta biz alırken 40 tl farkla yanında stepper hediyesi vardı

Stepper deyince az da onunla çalışayım bari garibim toz bağladı kenarda durmaktan Yazıktır yahuu
Görüşmek üzere dönüşte resmini eklerim kaç adım yaptığımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…