- 28 Mart 2020
- 5.961
- 23.707
-
- Konu Sahibi Cennetmeyvesii
Cok istiyorum ama yapamazsam diye hevesim kaçıyor. Dün biraz kurcaladim kitabı da matematikle çok işimiz var gibiBen olsaydım hayallerimin peşinden giderdim, size iyi geleceğini düşünüyorsanız korkmayın koşun ❤
Ben sizi takdir ettim belli güçlü kadınsınız herşeyi de yaparsınız. Matematikten özel ders alın.YouTube da çok güzel konu anlatımlı videolarMerhaba güzel insanlar.
İçinden çıkamadığım ve bir süredir kafamı kurcalayan bir durum var.
Kamuda memurdum. Görevde yükselme sınavına girdim gecen yıl ve kasım ayında teknisyen olarak atandım maaşım 1200tl arttı.
2 yillik bitirip üstüne aöften 4 yıllığı tamamlamistim ama şuan içimden bir ses daha da yukselmelisin diyor.
Bunun için DGSye girmeliyim Bil. Mühendisliği okumam lazım. Sadece diploma bile maasimi 2000tl arttıracak ama bir sorunum var ben 2006da mezun oldum ve şu an matematigi hiç hatırlamıyorum.
Dun konu anlatimli kitap seti aldim bi hevesle.
1. Isyerinde çok yoğun değilim çalışabilirim derse
2. Evde cocuklar büyüdü bana pek yükleri yok aksam yemekten sonra yatana kadar 3 saat kadar boş vaktim var.
Sanirim kendime güvenemiyorum cesaret mi istiyorum. Yapabilir miyim yoksa kendimi mi kandırıyorum.
Hırslı bir insan değilim birde
Ülkenin hali belli ne kadar kazansak kar diyorum cocuklar büyüyor ve babalarında is yok geleceklerini düşünmek zorundayim
Buyukbas dalga geçiyor neyse onu da yazın bosuycam zaten takilmiyorum
Bu arada kazanirsam uzaktan eğitimi olan bir üni. Tercih edeceğim. Özel bir üniversite.
Siz olsanız ne yapardınız?
Tesekkur ederim yorumunuz için.Ben sizi takdir ettim belli güçlü kadınsınız herşeyi de yaparsınız. Matematikten özel ders alın.YouTube da çok güzel konu anlatımlı videolar
var.Özel üniversitelerin bilgisayar mühendisliği puanı çok yüksek değil. Neden yapamayasınız. 50 sinde üniversite bitiren insanlar var
Tesekkur ederim.Çabanızı takdir ederim
Allah bize de sınav ile 1200 tl maaş zammı , bir belge ile +2000 maaş zammı bir de üstüne üstlük çok yoğun olmayan, mesai saatleri içinde ders çalışabilecek bir iş nasip etsin. amin.
Insallah deneyecegim tesekkur ederimmatematik için online ders ya da özel hoca tutun. ben olsam bu kadar yapabilir miyim diye sıkmadan çözmeye çalışırdim.
yapamayacak bisey yok elbette yaparsiniz
Tesekkur ederim Ankara'da değilim malesef dun aldım yargının konu anlatimli setini. Biraz çalışıp soru bankasını da alacagimÖyle de güzel yaparsınız ki. Asla vazgeçmeyin hedefinizden başaracağınıza eminim.
Yapmasanız hayat boyu belki de denememenin pişmanlığını yaşayacaksınız.
Ankaradaysanız kızılay kök çarşısında fotokopicilerde her türlü kitap var oraya bakın derim.
Başarılar diliyorum size.
Teşekkür ederim. Evet kendimi bildim bileli çabalıyorum. Tek başına dev kadroyumYaparsınız, çünkü çabalayan birisiniz;ben de mühendisim, matematik bilmeden olmaz, gerekirse özel ders alın.
Ciddi ciddi okurken çayı püskürttümBuyukbas dalga geçiyor neyse onu da yazın bosuycam zaten takilmiyorum
Insallah tesekkur ederim. Cok güçlü gorunsemde sanirim yine de bi desteğe ihtiyacım var. Yanındakilerden göremeyince her yerden deniyorum böyle sırtıma vurup yaparsin sen aslansın falan diyecekCiddi ciddi okurken çayı püskürttüm
Hay allah iyiğinnizi versin
Yapabilirsiniz neden olmasın
Bravo size, bence yapabilirsiniz, bu sene olmasa seneye kazanırsınız, kesinlikle başlayın çalışmaya, hem maaşınız artacak, hem diplomanız yükselecek hem de yapamazsın diyenlere iyi bir yanıt olurMerhaba güzel insanlar.
Kamuda memurdum. Görevde yükselme sınavına girdim gecen yıl ve kasım ayında teknisyen olarak atandım maaşım 1200tl arttı.
2 yillik bitirip üstüne aöften 4 yıllığı tamamlamistim ama şuan içimden bir ses daha da yukselmelisin diyor.
Bunun için DGSye girmeliyim Bil. Mühendisliği okumam lazım. Sadece diploma bile maasimi 2000tl arttıracak ama bir sorunum var ben 2006da mezun oldum ve şu an matematigi hiç hatırlamıyorum.
2. Evde cocuklar büyüdü bana pek yükleri yok aksam yemekten sonra yatana kadar 3 saat kadar boş vaktim var.
Sanirim kendime güvenemiyorum cesaret mi istiyorum. Yapabilir miyim yoksa kendimi mi kandırıyorum.
Ülkenin hali belli ne kadar kazansak kar diyorum cocuklar büyüyor ve babalarında is yok geleceklerini düşünmek zorundayim
Bu arada kazanirsam uzaktan eğitimi olan bir üni. Tercih edeceğim. Özel bir üniversite.
Burda her gün bir çok dert okuyoruz, sizinki desteklenmeye layık bir durumInsallah tesekkur ederim. Cok güçlü gorunsemde sanirim yine de bi desteğe ihtiyacım var. Yanındakilerden göremeyince her yerden deniyorum böyle sırtıma vurup yaparsin sen aslansın falan diyecek
Yani yapabilirsiniz neden olmasınMerhaba güzel insanlar.
Teşekkür ederim. Bu sene yetiştirmem zaten gelecek yıla kadar kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum.Bravo size, bence yapabilirsiniz, bu sene olmasa seneye kazanırsınız, kesinlikle başlayın çalışmaya, hem maaşınız artacak, hem diplomanız yükselecek hem de yapamazsın diyenlere iyi bir yanıt olur
Youtubeda videolar vardır bence takıldığınız konularda bakarsınız
Burda her gün bir çok dert okuyoruz, sizinki desteklenmeye layık bir durum
Cok tesekkur ederim.Yani yapabilirsiniz neden olmasın