Doğuma Hazırlık Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde doğum yapan anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Deryaxcv

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
57
22
18
24
Merhaba güzel anneler bana yardımcı olursanız çok sevinirim doğumuma 1 ay kaldı ve ben doğumumu Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde yapmak istiyorum ama nasıldir nedir ne değildir bilemiyorum orada doğum yapmış anneler veya bı bilgisi olan anneler beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Bende burada durayım benimde aklımda orası var

Eltim 2 ay önce orada doğum yaptı. A plus hastanelerle yarışır dedi. Konfor hijyen oldukça iyi durumdaymis. Sadece takipli gebe değilseniz son zamanlarda gidince doğum için gittiğiniz düşünüp dosyanızı oradan takip açmak istemiyorlar. Eltim yaşadı o problemi ama o kesinlikle gitti orada doğum yaptı

Ben de burada bekleyeyim, orada yapmayı düşünüyorum ama devlet hastanesi olduğu için çok çekincelerim var

Kesileri, dikisleri uyuşturmadan yaptıklarını yazmışlar bir yerde. Yanı devlet hastanelerinde genel böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…