Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.
Hoş ve alımlı olurlar. İyi giyinirler. Duygusaldırlar ve bunu gizlemezler. İnsanların iyiliği için çabalarlar. Bazen istemeden karşılarındaki kişileri kırabilirler. Biraz tembel olmalarına karşın çalıştıkları zaman iyi bir performans çıkartırlar.
Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.
yükselen burcunu öğrenmek için doğum saatini de söylemen gerekiyor.ama yükselen burç da farklı sitelerde farklı burçlar çıkıyoren doğrusu hangi sitedir bilmiyorum.
yükselen burcunu öğrenmek için doğum saatini de söylemen gerekiyor.ama yükselen burç da farklı sitelerde farklı burçlar çıkıyoren doğrusu hangi sitedir bilmiyorum.
Fazla zeki olurlar. Fakat zekalarını pratik hayatta kullanmakta zorluk çekerler. Herşeyi mantıkları ile halletmeye çalışırlar ama mantıksız davranışlarda da bulunabilirler. Kendilerini yazılı olarak daha iyi ifade ederler. Çalışkan ve azimlidirler.
Aynıı konuşarak ne kadar zorlanırsam kendimi anlatmakta, yazarak o kadar kolay anlatırım. Bazen mantıklı davrandığımı sansam da sonradan anlıyorum mantıksız olduğunu
Kesinlikle Katılıyorummm..Uyuyorr Banada..Akıllarından geçeni okuyabılme bır ozellıkte var ama nedense İlişkilerde yanıldıgımızda oluyor::)