Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak ve Yükselenleri

Başak-Yükselen Akrep

Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.

aynı aynı aynı

Konu güncelleyeyim :KK70: :KK66:

Başak-Yükselen Terazi

Hoş ve alımlı olurlar. İyi giyinirler. Duygusaldırlar ve bunu gizlemezler. İnsanların iyiliği için çabalarlar. Bazen istemeden karşılarındaki kişileri kırabilirler. Biraz tembel olmalarına karşın çalıştıkları zaman iyi bir performans çıkartırlar.

Bu benimmmm :KK70:

Bende bir Başak-Yükselen Akrep burcuyum kesinlikle uyuyor çok meraklıyım
Birde İlişkilerde tüm ilişkilerinde genelde yanlış anlaşılırlar :KK61:

Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.

çok doğru

Başak-Yükselen Başak

Fazla zeki olurlar. Fakat zekalarını pratik hayatta kullanmakta zorluk çekerler. Herşeyi mantıkları ile halletmeye çalışırlar ama mantıksız davranışlarda da bulunabilirler. Kendilerini yazılı olarak daha iyi ifade ederler. Çalışkan ve azimlidirler.

Aynıı konuşarak ne kadar zorlanırsam kendimi anlatmakta, yazarak o kadar kolay anlatırım. Bazen mantıklı davrandığımı sansam da sonradan anlıyorum mantıksız olduğunu :KK70:

Başak-Yükselen Akrep

Kelimesi kelimesine bana uyuyor. :)

Başak-Yükselen Akrep

Kesinlikle Katılıyorummm..Uyuyorr Banada..Akıllarından geçeni okuyabılme bır ozellıkte var ama nedense İlişkilerde yanıldıgımızda oluyor::)

X