Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak ve Yükselenleri

NinjaTosbaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
122
1
36

Başak-Yükselen Koç

Soğukkanlı ve dayanıklı olurlar. Tartışmalardan hoşlanırlar. Aktif zekaları sayesinde eğitim ve iş hayatlarında başarılı olabilirler. Kırıcı sözler söylemekten çekinmezler. Hareketli ve sportmendirler. Kolay kolay üzülmezler. Duygusal değildirler.

Başak-Yükselen Boğa

Gerçekçi ve maddi olurlar. Çalışmaktan büyük zevk alırlar. Birden fazla işte çalışabilirler. Duygusal olmamakla beraber sık sevgili değiştirirler. Evlendikleri zaman sadık olurlar. İyi bir gazeteci veya yazar olabilirler.

Başak-Yükselen İkizler

Zeki ve neşeli olurlar. Becerikli ve kurnaz olmaları sayesinde iş hayatında başarı gösterirler. Fazla detaycı olma ihtimalleri vardır. Çapkın yaradılışlı olmalarına karşın çok fazla sevgili değiştirmezler. Çok sık seyahat ederler. Geveze denecek kadar çok konuşurlar.

Başak-Yükselen Yengeç
Çocuksu olurlar. Her yaşta gençlerle arkadaşlık ederler. Çevrelerinde çok insan olur. Hayal güçleri zengindir. Bu yüzden iyi yazar olabilirler. Birden fazla çocukları olabilir. Onlarla iyi anlaşırlar. Eğitim hayatları çocukluk ve ilk gençlik dönemlerinde başarılıdır.

Başak-Yükselen Aslan

Gösterişli ve çekici olurlar. Çok zeki olmalarına karşın bunu gizlerler. Aşk hayatları maceralar ile doludur. İş hayatlarında başarılı olurlar. Eğitim hayatları başarılı olur. Kendileri de çok iyi eğitmen olabilirler. Maddi yaşamları düzenlidir.

Başak-Yükselen Başak

Fazla zeki olurlar. Fakat zekalarını pratik hayatta kullanmakta zorluk çekerler. Herşeyi mantıkları ile halletmeye çalışırlar ama mantıksız davranışlarda da bulunabilirler. Kendilerini yazılı olarak daha iyi ifade ederler. Çalışkan ve azimlidirler.

Başak-Yükselen Terazi

Hoş ve alımlı olurlar. İyi giyinirler. Duygusaldırlar ve bunu gizlemezler. İnsanların iyiliği için çabalarlar. Bazen istemeden karşılarındaki kişileri kırabilirler. Biraz tembel olmalarına karşın çalıştıkları zaman iyi bir performans çıkartırlar.

:lepi: Başak-Yükselen Akrep :lepi:

Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.

Başak-Yükselen Yay

Çabuk sıkılırlar. Hiçbirşeye uzun süre konsantre olamazlar. Oldukları zaman ise mucizeler yaratabilirler. Patavatsızlıkları yüzünden çok derin dostluklar kuramazlar. Buna karşın çok arkadaşları olur. Yabancı dilleri çok iyi konuşurlar. Bol seyahat ederler.

Başak-Yükselen Oğlak

Çekingen ve mesafeli olurlar. Yaşamın gerçekleri dışında pek birşey onları ilgilendirmez. Zorluklar karşısında kolay kolay yıkılmazlar. Duygusal yaşamlarında arkadaşlığı ön planda tutarlar. Sadık ama biraz soğuk olma ihtimalleri vardır.

Başak-Yükselen Kova

Akıllı ve ilginç bir yapıları vardır. Bilime, teknolojiye ilgileri çoktur. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışmayı severler. Özgürlüklerine düşkün olurlar. Sevdikleri konularda başarılı, sevmediklerinde ise tam bir başarısızlık örneği olurlar.

Başak-Yükselen Balık

İç dünyalarında huzursuz olmalarına karşın dışarıya yansıttıkları yüzleri son derece sakindir. Fazlası ile kuruntulu ve ürkek olurlar. Gündelik yaşantılarına güçlükle adapte olurlar. Yardımsever ve fedakardırlar.

Son düzenleme:
Başak-Yükselen Terazi

Hoş ve alımlı olurlar. İyi giyinirler. Duygusaldırlar ve bunu gizlemezler. İnsanların iyiliği için çabalarlar. Bazen istemeden karşılarındaki kişileri kırabilirler. Biraz tembel olmalarına karşın çalıştıkları zaman iyi bir performans çıkartırlar.

aynen yazıldığı gibiyim şakkıdı

Başak-Yükselen Akrep

Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.

valla bana bu kadar uyar a.s

ama valla merak öyle rahatsız edici şekilde değil naniknanik yeniliklere çok meraklıyımdır :smiley-cool:

bir yerde okumuştum yükseleni yay olursa şans dişleri denen dişler öne doğru ve büyükçeymiş. boy uzun-orta ince vücut koyu ten koyu renk saç burun biçimli alın çok hafif geniş ve açık olumuş

Başak-Yükselen Aslan

Gösterişli ve çekici olurlar. Çok zeki olmalarına karşın bunu gizlerler. Aşk hayatları maceralar ile doludur. İş hayatlarında başarılı olurlar. Eğitim hayatları başarılı olur. Kendileri de çok iyi eğitmen olabilirler. Maddi yaşamları düzenlidir.
bana gerçekten uydu

bir yerde okumuştum yükseleni yay olursa şans dişleri denen dişler öne doğru ve büyükçeymiş. boy uzun-orta ince vücut koyu ten koyu renk saç burun biçimli alın çok hafif geniş ve açık olumuş

ben başak yükselenim yay.beyaz tenliyim.alnım açık

başak yükselenim ikizler....bana uyuyo özellikle geveze bölümü en son çenem düştüğü için çene cerrahına gitmek zorunda kaldım :) genelde müşteri hizmetlerinde çalışanların çenesi düşüyomuş çok konuştukları için :KK70::KK70:....fakat tek fark ben samimi olduğum insanların yanında çok konuşurum yoksa çekingen takılıyorum

Başak-Yükselen Akrep

a.sa.s.

Başak-Yükselen Yengeç
Çocuksu olurlar. Her yaşta gençlerle arkadaşlık ederler. Çevrelerinde çok insan olur. Hayal güçleri zengindir. Bu yüzden iyi yazar olabilirler. Birden fazla çocukları olabilir. Onlarla iyi anlaşırlar. Eğitim hayatları çocukluk ve ilk gençlik dönemlerinde başarılıdır.

Başak-Yükselen Başak

Fazla zeki olurlar. Fakat zekalarını pratik hayatta kullanmakta zorluk çekerler. Herşeyi mantıkları ile halletmeye çalışırlar ama mantıksız davranışlarda da bulunabilirler. Kendilerini yazılı olarak daha iyi ifade ederler. Çalışkan ve azimlidirler.

Başak-Yükselen Balık

İç dünyalarında huzursuz olmalarına karşın dışarıya yansıttıkları yüzleri son derece sakindir. Fazlası ile kuruntulu ve ürkek olurlar. Gündelik yaşantılarına güçlükle adapte olurlar. Yardımsever ve fedakardırlar.

bana uyar gibi gözükenler bunlarr walla biri söylesin yükselenim nee

valla tam bilmiyorum hagiisi yükselenim her yerde farklı cıkıyo :))
bi akrep bi terazi

akrebede uyuyorum
Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler.

( karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar) evet aynen ne yapacağını ne diyeceğini ne tepki vereceğini hatta neler olabileceğini acayip seizyorum ve düşündüklerim oluyo hata bazen eşim bile şaşaıyo buna

terazi olarakta
Hoş ve alımlı olurlar. İyi giyinirler. Duygusaldırlar ve bunu gizlemezler. İnsanların iyiliği için çabalarlar. Bazen istemeden karşılarındaki kişileri kırabilirler. Biraz tembel olmalarına karşın çalıştıkları zaman iyi bir performans çıkartırlar..........................

aynen beni tarif ediyo

hangiisiyim acebaaa :))))))

Başak-Yükselen Akrep

Aynı ben son derece meraklı ve özel ilişkileri bozuk :KK43:

Başak-Yükselen Akrep

Aynı ben son derece meraklı ve özel ilişkileri bozuk :KK43:

----------

güzel bi araştırmam lazım
ay
hele aklından geçenleri okur kısmı aynen bendelikafadulden

başak yükselenim ikizler....bana uyuyo özellikle geveze bölümü en son çenem düştüğü için çene cerrahına gitmek zorunda kaldım :) genelde müşteri hizmetlerinde çalışanların çenesi düşüyomuş çok konuştukları için :KK70::KK70:....fakat tek fark ben samimi olduğum insanların yanında çok konuşurum yoksa çekingen takılıyorum

aynen hep gülerim seyehat etmeyi severim ve çok konuşurum :d

Başak-Yükselen Başak

Maalesef uyuyor.Duygusal konuları bile mantıkla halletmeye çalışıyorum bu yüzden hiç bir yere varamıyorum :1no2:

Başak-Yükselen Boğa

Gerçekçi ve maddi olurlar. Çalışmaktan büyük zevk alırlar. Birden fazla işte çalışabilirler. Duygusal olmamakla beraber sık sevgili değiştirirler. Evlendikleri zaman sadık olurlar. ıyi bir gazeteci veya yazar olabilirler.
:) aynenn

Başak-Yükselen Boğa

Gerçekçi ve maddi olurlar. Çalışmaktan büyük zevk alırlar. Birden fazla işte çalışabilirler. Duygusal olmamakla beraber sık sevgili değiştirirler. Evlendikleri zaman sadık olurlar. İyi bir gazeteci veya yazar olabilirler.
:) aynenn
:lepi: ben de aynen :)

X