Başak şehir çam ve sakura şehir hastanesi

İnşallah güzel haberlerini merakla bekliyorum :)
m
Merhaba inşalh hayırlı haberler alırsınız bende 1 paket açılmamış bir paket de yarım var evet bulmak zor benimde arkadşım hastanede çalışıyordu sağolsun o eczacıya ayarlattı benim yarım 15. Günüm yarın tahlil yapıcam hayırlı haber alırım inşalh iğneye ihtiyacım olmaz ozaman seve seve veririm ama yinede bulamzsanız bende eczacıma sorar bulurum olmazsa elimdeki ilacı veririm
merhaba sizin süreç nasıl gitti şuan varmı hamilelik süreç nasıl geçti bende cuma günü randevu aldım muzaffer hocadan

Merhaba kızlar bende muzaffer zeki duman dr a gidecegim cocuk istiyorum olmuyor direkt asılama mı yapıyorlar yoksa ilk önce ilaç tedavisi falan yapıyor mu

Merhabalar ben de çam ve Sakura da infertilitede tedaviye başladım. Öncelikle 3 defa klomen uygulandı ancak sonuç alamadık. Daha sora 2 defa aşılama yapıldı ve yine sonuç negatif. Bunun neticesinde beni tüp bebek servisine sevk ettiler ve ilk tüp bebek transferim pozitif sonuçlandı. 12 haftalık gebeyim. Muzaffer Zeki Duman tüm süreçlerimi yöneten doktorumdu. Ve çok memnunum . Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Ek olarak; tedavide elimde gonal f 450 2 adet ve 1 adet cetrotide kaldı. İlaç bulmada çok sıkıntı yaşadığım İçin yazmak istedim. İlgilenen olursa özelden yaZsın .
Heyet raporundan sonraki süreci anlatır mısınız

X