- 6 Nisan 2021
- 53
- 19
- 28
- Konu Sahibi Hanife7854
Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi de infertrlite bölümüne gidenler var mi aşılama yaptırnlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben gidiyorum ama aşilama için değil tüp bebek içinBaşakşehir çam ve sakura şehir hastanesi de infertrlite bölümüne gidenler var mi aşılama yaptırnlar
Merhaba tedavilerim başka hastanedeydi kanuni de.. orda bütün testler yapildiktan sonra yumurta takibi yapıldı 4 sefer ondan sonra 3 sefer aşilama orda da tüp bebek olmadığı için çam sakuraya gittim..Merhaba islemler nasıl sürdü ben asılama yaptırmak istiyorum rahım filmi aşamasındayım
Evet o doktor ama şimdilik bişey diyemem yeni başladım sayılırMemnun kaldınız mı Dr muzaffer zeki duman a mı gıttınız
Biz tahlilleri halletik yarin randevum var doktorda sonuçlara bakacak tup bebeğe yönlendirmek için..Sonuçlarin nasil çıktı tüpler açık mi?Benimde yeni rahim filmi sirasındayım smear alındı en son
Hayrlısı olsun sizin içindeBiz tahlilleri halletik yarin randevum var doktorda sonuçlara bakacak tup bebeğe yönlendirmek için..Sonuçlarin nasil çıktı tüpler açık mi?
Baya ileri bir tarih bencede özelde daha iyi hemen oluyor.3 ay sonraya gün verdiler özelde cektırcez
Sağolun sizin içindeHayrlısı olsun sizin içinde
Merhaba, süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? Klomen tedavisi gördüm sonuç olumsuz, Beni de doktorum çam ve sakuraya yönlendirdi fakat sıra almak vs. çok zor. Sizler nasıl bir yol izlediniz?Biz tahlilleri halletik yarin randevum var doktorda sonuçlara bakacak tup bebeğe yönlendirmek için..Sonuçlarin nasil çıktı tüpler açık mi?
Amin canım sürecin nasıl ilerledi peki zeki hocaya ilk gittiğinden itibaren randevu bulmak malum çok zor sürekli nasıl alabildin birde onu söyler misin ben bir randevu için aylarca takip ettimMerhaba bende aşılama yaptım zeki hocada bugün 6.günüm rabbim hayırlı zamanda hayır evlat nasip etsin inşalh tüm isteyenlere
Ben iki defa randevuyla gittim doktor bana cuma günü randevularım açılıyor ozaman dene dedi rahat aldım mhrs den daha rahat alınıyor benden istenilen tahlileri yaptım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu doktor 3 ay geçicek birdaha tahlil yapıcaz dedi eşimin temiz raporu çıkmadan kesinlikle benim tahlilerime bakmadı eşimin raporu çıkınca gittik sebepsiz infertile dedi aşılama yapalım dediler zaten ondan sonraki süreç randevusuz gittim istenilen evrakları götürdüm adetime 7 gün vardı bazıları çağırmaları uzun sürüyor diyordu ama beni adetimin ikinci günü çağırdılar iğnelere başladım sonrada aşılama yaptılar hayırlı inşalh bekliyorum hastane çalışanları doktor herkes çok ilgiliAmin canım sürecin nasıl ilerledi peki zeki hocaya ilk gittiğinden itibaren randevu bulmak malum çok zor sürekli nasıl alabildin birde onu söyler misin ben bir randevu için aylarca takip ettim
kanunide bi sene gittim geldim boşu boşuna en son tüp bebek yapamayız sana dedilerMerhaba tedavilerim başka hastanedeydi kanuni de.. orda bütün testler yapildiktan sonra yumurta takibi yapıldı 4 sefer ondan sonra 3 sefer aşilama orda da tüp bebek olmadığı için çam sakuraya gittim..