Başak, Oğlak, Balık Burcu Erkekleri

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
Arkadaşlar başak,oğlak ve balık burcu erkekleri nasıl insanlardır? Bu burçların ne gibi bir etkileri vardır erkekler üzerinde? mesela başak burcu erkeğinin en belirgin özelliği nedir ya da oğlak? ya da balık? Bunları netten araştırarakta bulabilirim ama bilerek sizlere soruyorum erkek arkadaşınız bu burçlardan birisiyse daha iyi biliyorsunuzdur ne gibi özellikleri olduğunu.Yardımcı olursanız sevinirim..... =))

Son düzenleme:
balık burcu harika bir erkektir..tam anlamıyla erkek yani...eli açıktır..duygusaldır..çene bazdır.çok eglenecelidir..sinirlenince siniri hemen gecer.takıntlı degildir...

oglak cimridr iş koliktir.:nazar: pek aşk adamı degildr..ama dger veriri kıza hediyelerle..

başaklar sessizdr...resmen içe gömük:KK19:

ilgin için teşekkürler tatlım
o zaman ne diyoruz balık burcu olsun bizim olsun:KK1:
daha da ayrıntılı yorumlar beklerim diğer arkadaşlardan:)

Son düzenleme:
benim sevgilim de başak:)
kesinlikle çocuk ruhlu,ortamda seçilen sözleriyel,pratik zeka,soğukkanlı,her ortama uyum sağlar,benimki titizlik hastası değil ama orta halli:) sonra hiçççççççç romantik değil,sora soğukkanlı olmasından kaynaklı heralde çok rahattttttt,kafaya takmaz hissetrmez hiççç,soraa kıskançtır deli gbi ama hiç anlamazsın patlayana kadar ama kıyafete fln karsmaz da dışardan birine bi bkın hele öylesıne de olsa delı gbi kıskanırrrrr:)
Ben mesela Kıvanç Tatlıtugu begeneırım cok o da delırır ne zmn konusu açılsa,
ben mi behlül mü diyo bi deeeee:KK53:

benim sevgilim de başak:)
kesinlikle çocuk ruhlu,ortamda seçilen sözleriyel,pratik zeka,soğukkanlı,her ortama uyum sağlar,benimki titizlik hastası değil ama orta halli:) sonra hiçççççççç romantik değil,sora soğukkanlı olmasından kaynaklı heralde çok rahattttttt,kafaya takmaz hissetrmez hiççç,soraa kıskançtır deli gbi ama hiç anlamazsın patlayana kadar ama kıyafete fln karsmaz da dışardan birine bi bkın hele öylesıne de olsa delı gbi kıskanırrrrr:)
Ben mesela Kıvanç Tatlıtugu begeneırım cok o da delırır ne zmn konusu açılsa,
ben mi behlül mü diyo bi deeeee:KK53:

romantiksizliği dışında başak burcu erkeği de iyimiş kıskançlık her erkekte olur zaten:) hem bazen kıskanınca çok sempatik oluyorlar:) çok sağ ol ilgin için canım inşş sevgilinle mutlu olursun =))

Son düzenleme:
[QUOTE=Estrella39;19609974]romantiksizliği dışında başak burcu erkeği de iyimiş kıskançlık her erkekte olur zaten:) hem bazen kıskanınca çok sempatik oluyorlar:) çok sağ ol ilgin için canım inşş sevgilinle mutlu olursun =))[/QUOTE]

Rica ederim bebişim :KK42:
6 yıldır geçinip gidiyoruz ,hatta 9 gün sonra 7 olcak:86: romantik değil ama seviyorum keratayı yawwwwww:KK69:

[QUOTE=Estrella39;Rica ederim bebişim :KK42:
6 yıldır geçinip gidiyoruz ,hatta 9 gün sonra 7 olcak:86: romantik değil ama seviyorum keratayı yawwwwww:KK69:

inanmıyorum 6 yıl mı imrenerek baktım şimdi:)) maşallah allah nazarlardan korusun sizi canım bir ömür mutlu olursunuz inş kıyamam size :KK16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar başak,oğlak ve balık burcu erkekleri nasıl insanlardır? Bu burçların ne gibi bir etkileri vardır erkekler üzerinde? mesela başak burcu erkeğinin en belirgin özelliği nedir ya da oğlak? ya da balık? Bunları netten araştırarakta bulabilirim ama bilerek sizlere soruyorum erkek arkadaşınız bu burçlardan birisiyse daha iyi biliyorsunuzdur ne gibi özellikleri olduğunu.Yardımcı olursanız sevinirim..... =))

başak erkekleri yani benim tanıdıklarım kadınların duygularından anlamalarına rağmen romantiklik konusunda sıfırlar yani o konuda bişey beklememek en iyisi:KK60:
oğlaklar da bildiğim kadarıyla çok kıskanç ve dediğim dediklerdir
ama balık en duygusalı kadın ruhundan en iyi anlayan burç tabi bunlar burçlara göre yorumu sonuçta erkek oldukları için hepsinin içine birazcık odunluk vb özellikler eklenmiştir o kaçınılmaz bişey :KK60::KK60::KK60:

başak başak başaaaakkkkkk :KK69: aşığım bütün başaklara :KK1: erkek arkadaşım başak ve mükemmel bir insan eşi benzeri yok olamazzz. sıcakkanlı, sevecen, sevimli, kendine aşırı güvenen, her ortamda farkını hissettiren, zeki, düşünceli, terbiyeli, sinirli, açık sözlü, içi dışı bir, sadık, kıskanç ve hiçbir başak erkeğinin gözü dışarıda olmaz :KK1: yani benim tanıdıklarımın :KK1:

başak erkekleri yani benim tanıdıklarım kadınların duygularından anlamalarına rağmen romantiklik konusunda sıfırlar yani o konuda bişey beklememek en iyisi:KK60:
oğlaklar da bildiğim kadarıyla çok kıskanç ve dediğim dediklerdir
ama balık en duygusalı kadın ruhundan en iyi anlayan burç tabi bunlar burçlara göre yorumu sonuçta erkek oldukları için hepsinin içine birazcık odunluk vb özellikler eklenmiştir o kaçınılmaz bişey :KK60::KK60::KK60:

öyle duygusuz odun gibi erkeğide napcaksın be canım ama gönül bu diyelimm kimi seveceği belli olmuyor:KK1: galiba bu üç burçtan en iyisi balık inşş balık burcu bir erkek çıkar karşımıza:) kesinlikle canım ya erkek işte odunluk yapılarında var:KK1: zaten önemli olanda az odun olanı bulmak :KK1:

başak başak başaaaakkkkkk :KK69: aşığım bütün başaklara :KK1: erkek arkadaşım başak ve mükemmel bir insan eşi benzeri yok olamazzz. sıcakkanlı, sevecen, sevimli, kendine aşırı güvenen, her ortamda farkını hissettiren, zeki, düşünceli, terbiyeli, sinirli, açık sözlü, içi dışı bir, sadık, kıskanç ve hiçbir başak erkeğinin gözü dışarıda olmaz :KK1: yani benim tanıdıklarımın :KK1:

en önemliside o değil mi zaten gözünün dışarı da olup olmaması:) tatlım bu saydıklarının epiciği kararında olursa bir erkekte ne güzel olur tadından yenmez:KK1:

AAa evet ben onu unutmuşum ,severlerse kesinlikle en sadık erkek tipidir söliim, gözüm kapalı güvenirim
Yerim onu ben:KK69::KK69: $180619_10150103145452558_592567557_6141868_3409560_n.jpg :KK69:

valla benim erkek arkadaşım başak ve kopamıyorum ne kadar romantik olmasa da bana sen söyle ben yapim diyo ne istiyosan :KK60::KK60: o kadar romantiklik var canım kuru odun değil yani :KK60::KK60:en azından benim istediklerimi dikkate alıyor:KK52::KK52::KK52: mesela kendi özel günlerimizi kutlarız dgünü yıldönümü falan ama sevgililer günü için o kadar bekledim bişey yapar eder diye ama yok yani kutlamadı bile :63: allahtan öbür haftası yıldönümümüzdü de o şekilde telafi edebildi :KK69:
ama onun dışında kötü bi huyunu görmedim diğer başak sevgilisi olan arkadaşların da dediği gibi her ortamda kendi farkını ortaya koyarlar.bi de bişeyi kafasına koyduğunda nolursa olsun onu yapar diorum beni de kafana koydun dimiii sonra sakata gelmeyelim :KK69::KK60:

X