Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak İle Akrep Uyumu

Ben Başak burcuyum, erkek arkadaşım Akrep burcu. Hem iyi hem de kötü bir ilişki. En azından mantığa dayalı kararlar almayı seven ve dengesizlikten hoşlanmayan bir Başak olarak beni fazlasıyla yoruyor. Güzel tarafları tatlı sözü, ilgisini sizden esirgemez, şırmatmayı ve sevgisini göstermeyi sever. Sahiplenir, onun yanında bütün dertler daha küçük ve önemsiz gözükür. Zekidir, entelektüel konuşmalar yapabilirsiniz hatta hayatı sorgulamış az sayıda insandan biri olduğunu görürsünüz. Küçük jestler yapmayı sever. En az bir Başak kadar detaycı ve mükemmelliyetçidir. Kötü tarafları ise inanılmaz derecede inatçıdır, kendince sizi süründürmekten zevk alır. Sizin ona ölüp bittiğinizi, onsuz yapamayacağınızı görmek/hissetmek ister. Bende en sevmediği şey benim duygularımı fazla ifade etmemem ve bir kavga olduğunda ilk adımı atan olmamam. Daha en başından onun çocuksu hareketlerini, kıskançlığını, inatçılığını tolere etmeyeceğimi söylemiştim o yüzden bir kavgada haksızsam özür dilerim, haklıysam aradan ne kadar zaman geçerse geçsin o geri adım atmadan aramam sormam. Çok inatlaşır ama eninde sonunda kuyruğunu ayakları arasına kısıp geri gelir. Bir tercih hakkım olsa şahsen tercih edeceğim bir ilişki olmazdı. Tüm artılarına rağmen çok fazla yoran ve drama dolu bir ilişki. En başından beri evlilik planları kuruyor ama ben hep mesafeliyim bu fikre. Duygularıyla hareket eden biriyle evlilik zor geliyor açıkçası :) Çok inişleri, çıkışları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…