Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Burcu ve Cinsellik

ceynepoksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
12
0
arkadaşlar başak burcu cınsellıge neden uzak yaa ????* Varmı bır tecrubesı olannn şüphe etmeye başlıyorum artık yaa

Başak burçları sevdiği insana karşı isteksiz değil çekingendir. Yani sizi düşündüğünden olabilir. Evet cinselliğe soğuk baktıkları kesin ama çoğu kez çok farklı nedenleri olabilir. Buna takılıp kalmamak gerek çünkü yanınızdaysa seviyor demektir.

Başak burcunu çok araştırdım. Onun ötesinde sevgilimden dolayı çok iyi biliyorum.

Başak burcu erkeği kesinlikle soğuk değildir cinselliğe( Erkek arkadaşım gayet sıcak hatta ehue, ama tabii evliliği bekliyoruz öyle şeyler için).
Bir de sevdikleri kişiyle birlikte olmak isterler. Hoşlanmazlar alelade biriyle beraber olmaktan.

Veee saygılıdır, sevgilimin beni ne kadar arzuladığını bilsem de(sık sık dile getiriyor) evliliği beklemek istediğim için öyle bi teklifte bulunmadı şimdiye kadar. (2 yılı aşkın süredir beraberiz)

İçin rahat olsun yani, soğuk değildir.

ben başak burcuyum benm kadar cinselliği ilke edinmiş sugbi hayatından eksik etmeyen kadın tanımam.ki erkeğide böyledir.bizler alelade insanlarla bunları yapmayız en azını bile evli olup sevdiğimizi bekleriz olay bundan ibaret..eşimde bekarken böyle düşünmüş korkmuş ama korkuları boşa çıkınca böyle kaldı

cinselliği ilke edinmek nasıl oluyor hahahaha

olur mu canım.. seninkinde vardır problem.. şahsen Ben Başağimdan kaçacak delik ariyorum.. he ama şurası kesin sırf yapmış olmak için yapmazlar sevdikleri kadınla olsun isterler..

Başak seçicidir, soğuk değil :)) Arkadaş seçerken bile titiz davranırız, boşuna adımız soğuk nevale'ye çıkmamıştır Değil ki birlikte cinsellik yaşayacağımız insanı seçerken seçici olmayalım :))

Erkek arkadaşımdan biliyorum soğuk değiller Ama sürekli de istemezler bazen sarılıp uyumayı tercih edebiliyo tabi bu da beni mutlu ediyo :)

ben başak olarak hiç de uzak değilim cinsellğie ama başak bunu dışarı belli etmez. bence hatta akrep kadar ateşlidir ama sevdiği insanla doğru zamanda yaşar ve bunun dışında asla kimseye hissettirmez. erkek arkadaşım da başaktı zor tutuyordum

ayrıca bi astroloji sitesinde aynen şöyle yazıyordu, Başak kızını hayalinizde, nazik el değmemiş kadar temiz bir bakire kız olarak mı canlandırıyorsunuz? Hayalleriniz biraz sonra paramparça dağılacak demektir.
bir Başak kadını ne de olsa kadındır. O tüm gerekli silahlarla donanmıştır.

başak burcu sürekli düşünerek hareket eder siz onun ne düsündügünü kolay kolay tahmin edemezsiniz ona göre mükemmel olmalıdır her şey o yüzden doğru zamanı bekliyor olabilir =) ben sikayet ediyorum benim heriften keşke utangaç olsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…