Ayy erkegide oylemidir acepBaşak burcu kayınvalidem var evlerden ırak
Evet alttan almasını bilir Duygusaldır sürekli böyle sevgililik günlerimizdeki gibi mesajlaşalım arayalım konuşalım ister evde mesela benim mutfakta işim varsa bırak gel yanımda otur canım sıkılıyo falan der ama işte inadımız çok pistir bi tuttumu o inat gözümüz hiç birşeyi görmezPeki evlenmeden nasildi alttan alan birimiydi? Ben diyelim kustuk ayrildik adim atmaktan cekinmeyen biri olsun istiyorum
Yayida anlatsanaErkeği de kadını çok eleştirir ama asla eleştirilmeye gelmezler . Sonra titizlikleri kendilerinedir, etrafa değil. Severlerse açık açık söylerler , kincidir bide bunlar. Evcimendirler . Karşı tarafın giyimine , bakımına önem verirler . Bunların her şeyi plan üzerine . Sevişecekleri zamanı bile planlarlar öyle de manyaklar
Başak , yengeç, yay bunlar üzerine Master yapmış gibiyimciğerlerini bilirim
Şeytan tüylü yaylarYayida anlatsana
Super ahahaŞeytan tüylü yaylarçok sabırlıdır bunlar. Saf gibi gözükürler ama aslında çok zekilerdir.kafaya taktıkları pek bişey yoktur . He bunlar çok çapkın olur bide . Ama okadar zekidirler ki aldattığını anlamazsınız , onları yakalamak zordur . Merhametlidirler de , sürekli insanlara yardımcı olmak isterler . Çizdikleri imaja zarar gelsin istemezler .cinsellikte herzaman yenilik ararlar , istekleri çok fazladır ama karşı tarafa bu isteklerini belirtmezler o anlasın morundadırlar . en güzel tarafları seviyorsa gerçekten partnerini el üstünde tutarlar . .
Umarım yardımı plmıştur
Eşim Başak Burcu. Bu Arada ben de ikizlerim. Çok zor bir burç bence Başak Burcu. Bir kere Çok aşırı alıngan çocuk gibi. Dediklerime hep dikkat etmek zorundayım yanlış bişey söylersem çok kötü olur şaka bile olsa alınır. Başkasıyla çok konuşur Muhabbeti asla bitmez bana gelince çok az. Çok çabuk sinirleniyor ve kinci yani 10 sene önceki dediklerini bile hatırlar ve suratına çarpar beyninin içine eder, saatlerce kavga edebilir eğer ben alttan almazsam asla o kavga bitmez. Bir şeyde Hatalı olsa Bile kabul Etmez Kendini suçlamaz ve karşısındakini suçlar. Resmen İşkence gibi. Her tarafı toplu Ve temiz görmek ister Benim her gün yaptığım işleri görmez kendisi bir kere derin temizlik yapar ve bütün yıl onu konuşur. Daha bir sürü şey var aklıma gelenler bunlar.Başak burcu sevgilisi nisanlisi eşi vs olan var mi? Ben burçların genel özelliklerde etkili olduğunu düşünüyorum. Bu erkekler hayatınızda varsa nasıllar? Hayatınızda varsa bu beyler; Gururlu inatçı tipler mi? Alinganlar mi? Adim atmaktan bi kavga sonrasi cekinrler mi? Egoistler mi? En önemlisi gönül almayı bilirler mi? Çünkü bu tip insanlarla anlaşamıyorum. Burçların etkilediğini düşünenler yorum yapabilir mi? Önceki iliskimdeki insan yansıtıyordu burcunu. Ayni sey olsun istemiyorum olursa tabi. Ve tabiki not olarak; burc ozelliklerine gore karar verecek değilim fakat ön bilgi gibi düşünün
Off bendede kin çok fazla ve dediğiniz gibi asla unutmam seneler önceki muhabbetimizi,bazen eşime söylerim sevgiliyken böyle böyle olmuştu falan die onu nerden aklında tutuyosun dieEşim Başak Burcu. Bu Arada ben de ikizlerim. Çok zor bir burç bence Başak Burcu. Bir kere Çok aşırı alıngan çocuk gibi. Dediklerime hep dikkat etmek zorundayım yanlış bişey söylersem çok kötü olur şaka bile olsa alınır. Başkasıyla çok konuşur Muhabbeti asla bitmez bana gelince çok az. Çok çabuk sinirleniyor ve kinci yani 10 sene önceki dediklerini bile hatırlar ve suratına çarpar beyninin içine eder, saatlerce kavga edebilir eğer ben alttan almazsam asla o kavga bitmez. Bir şeyde Hatalı olsa Bile kabul Etmez Kendini suçlamaz ve karşısındakini suçlar. Resmen İşkence gibi. Her tarafı toplu Ve temiz görmek ister Benim her gün yaptığım işleri görmez kendisi bir kere derin temizlik yapar ve bütün yıl onu konuşur. Daha bir sürü şey var aklıma gelenler bunlar.
Sormuşsun ya gönül almayı asla bilmez.