vallahi bazı seyler burcundan kaynaklanır ama bazı seyler burcundan kaynaklanır benim erkek arkasımda basak ve ben anlatayım sana basakları
1 işleri onlar için cok önemlidir mükemmel sekilde yaparlar ama bi o kadarda uyusukturlar işin arkasında yer alırsınız
2 evine baglıdır öle gözü dısarda değildir peşinde pervane olur ama bir arkadasını görsün arkadasları cok önemlidir
3 bir dediğini 2 yapmaz genelde sakinlerdir ama bir kararı kolay kolay almaz aldıysada kararından ne olursa olsun zor dondurursunuz ayrılma gibi cünkü ani karar vermez ayaklara basar yere tartar öle karar verir ben balık 2 kızar 1 dak sora öperim yoktur onda öle seyler.
4 mesela aniden kalkalım dısarı cıkalım veya bi yere gidelim desen eger ortam sartlar uygunsa gider öle dusunmeden yapayım yoktur yani her noktada mantıgıyla bir nokta koyar beni deli eder
ama 8 yıldır da sevgilimdir dek anlayamadım da burası:)
Caramelim'e katılıyorum.Ben başak eşim de başak
Eşim,
-Öyle titiz falan değildir.Ortalığı dağıtır,toplamaz.
-Yemek falan yapmaz.Zorla yaptırırım o da çok güzel olur
-Ayrıca üşengeçtir,bi işe elini sürmez.
-Aşırı ilgi bekler.ama çok aşırı bekler.Kendi de karşı koltuktan el sallamakla yetinir
-Kafasına koyduğunu yapar,inatçıdır.
-Bişey yapacaksa uykuları kaçar(tatile gidileceği zaman,arabanın bi yerini yaptırmadan 1 gün önce vs vs)
-Dürüsttür açık açık herşeyi söyler (hatta rahatsız edecek derecede açık konuşur)
-Sadıktır.
yahu herkes başak burcu olan kocasının huyunu suyunu ve onu sevdiğini anlatmış.yasakkelime. ama başak erkekleriyle nasıl anlaşılır ben hala anlamadım..:çok üzgünüm:
benim burcum boğa..delirmek üzereyim.senağlamabugün ilişkimi bitirdim.ama içim acıyor şuan..ben hayatımda böyle gururuna düşkün dediği dedik, ve asla özür dilemeyen, ilgisiz bir erkek tipi görmedim..başak burcu erkekleri ne zormuş meğer..çıldırıcam yaa başlarda hiç böyle değildi..ağzımdan ne çıksa yapıyordu..günde bir kere aramasıda cabası artık.sonra kendinde değil suçu bende buluyor...niye aramıyorsun diye sorduğum zaman..derdimi nasıl anlatıcağımı şaşırdım ben artıksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?