Başa bela bir koca

üzülüyorum sen bunları yazınca. hem çalıştırmıyor hem birşeyler alınca kızıyor. tabiki alacaksın. kadın olarak bir sürü ihtiyacımız var. maddi olarak zor durumda iseniz o konuyu bilemiyorum ama maddi olarak zorlanmıyorsanız sana aylık şu kadar vereyim demesi gerekir. evden çıkarken para bırakması gerekir. eşler birbirlerine danışarak hareket eder ama her konuda izin almak önce ona sormak boğucu. örnek veriyorum kendime kot alacaksam eşime sormam. izin istemem. çok pahalı birşey ise danışırım. öfke sorunu var diyorsun. bu sefer insan konuşmaya bile çekinir. kızacak diye birşey almaktan çekinir. onun amacı da bu.

Ahhhh

Ahhhh ahhh şu halimle herseyi elime yuzume bulastrmaktan korkuyorum ailem ha deyince gdecegm bi yerde degil farkli sehirlerdeyiz..cok incindim kendimi izah edicek gucu bulamiyorum hakliyken haksiz duruma dusmekten cok korkuyorum

O halde biraz sakinleşin, şöyle bi gücünüzü toplayın ve sonra harekete geçin. Korkuyorsunuz çünkü hem yaşınız genç hem eşiniz sizi sindirmiş. Ailenizden destek görmek size iyi gelecektir, önce bi onlarla sakince konuşun durumu izah edin. Onlardan güven aldıkça daha güçlü hissedeceksiniz.

Biraz olsun rahatlattiniz ganimlar cok sagolun ..gorusmek yeter mi cocuk icin.. YokYsa cocugum icin disimi sıkıp katlanmalimi..isin kotu tarafi şu cocugum 1 bucuk yasinda babaya cok duskun ama unutabilirde.. Buyuyunce baskalarini gorup arzulamazmi bir aileyi..

Ahhhh

Ahhhh ahhh şu halimle herseyi elime yuzume bulastrmaktan korkuyorum ailem ha deyince gdecegm bi yerde degil farkli sehirlerdeyiz..cok incindim kendimi izah edicek gucu bulamiyorum hakliyken haksiz duruma dusmekten cok korkuyorum
Bu durum elbette ki kolay değildir yazıldığı kadar, ben bir insanın kendini mutsuzluğa mahkum etmemesi gerektiğini düşünüyorum, ki boşanmak da son secenek olmalı evliliklerde bana bana göre ama değer görmediğimiz, sürekli eleştirildiğimiz, kısıtlandığımız bir hayati kendimize layik görmemeliyiz, siz düzelsin diye elinizden geleni yaptıysanız , ama hala değişen bir şey yoksa evli kalmanın bir anlamı da yok.
Çocuk içinde mutsuz bir evliliği yürütme mantığına da tamamen karşıyım çünkü mutsuz bir annenin mutlu bir çocuk yetiştirmesi kolay birşey değil..

Evlenmeden önce kendini belli etmedi mi?
Bu ne kabus gibi ya.
Benim de ilişkimin ilk başlarında böyle tuhaflıkları olan bir sevgilim vardı ama sonradan düzeldi.
O yüzden merak ediyorum.
Evlilik öncesi nasıldı?
Bi de Sizi çok seviyor mu sizce?
Düşkün mü size çok?
Sevgi boyutunu abarttığı için böyle davranıyor olabilir mi?

Ömür törpüsü böyle erkekler malesef aşağısı bıyık yukarısı sakal iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü olurlar yaş farkından dolayı seni sindirmek istiyor egosu baska turlusune izin vermez zaten sonucu ne olursa olsun diyip bir kere dişinizi gösterin blöf degil ama kararlı olun ya düzelir yada düzelir

Annemle biraz konustum sabah..arkamda durabilcek bir ailem var ama sirasi gelincede acimasizca yuzume vurabilirler .. Tam manada guvenemiyorum..

evde sürekli gerginlik var degil mi anladigim kadariyla habersiz her hareketinde kavga hakaret var eee simdi daga bebek peki ilerde ne yapıcaksın o cocuk surekli kavgayı sana ettklerini gorucek duzelme umudu varsa goruyorsan hadi bekle derim ama pek umut yok gibi sen simdi şunu düşün mutlu huzurlu bir annemi ayrilmis olsanizda mutsuz bikkin gergin bir annemi aile olarak gozuksenizde

17 yasinda tanistik
Sevgisini bilmiyorum ama kiskaniyor
Ha bir de bana cocuk icin bu evde bariniyorsun diyor
Cocuga dua eet falan

İzin vermycegni bildigim icin soylemedim..satisa izin vermiyor ama alinacaklari bana deseydin alirdik diyor

Annemle biraz konustum sabah..arkamda durabilcek bir ailem var ama sirasi gelincede acimasizca yuzume vurabilirler .. Tam manada guvenemiyorum..

Zorluklar elbette olacaktır ama en azından onlar aileniz size şiddet uygulamazlar ve çalışma imkanınız da olur. Eşiniz gibi psikolojik şiddet uygulayan erkekler günün birinde mutlaka fiziksel şiddete de başvuruyor. Yani dozu gittikçe artıyor maalesef. Çocuğunuz böyle bir ortamda zaten daha fazla yıpranacak, onu da çeşitli baskılarla büyütecek bu bir gerçek.

Çalışmana izin yok, boşanmak da istemiyorsun öyleyse cambazlik yapacaksın başka yolu yok.

Ihtiyaclarin olsun, hobilerin olsun. Kuaförün olsun. Kendine değer ver , çok ver ki görsün.

Mesela bulaşık yıkamayı bırak , al ojeni eline sür odada.

Bacaklarına krem sür . Maske yap. Internetten beğendiğin ürünleri göster , almasını iste..

Kısa kısa örnekler verdim ama ne demek istediğimi anlamışsındır.

Klasik ev hanımlığı rolunden çık.

Esim ve gelmeden mutlaka kendme ekstra bakim yaparim ama artik ona da hevesim kalmadi ne ise yariycakki

Daha 23 yaşındasın ,çok gençsin. Bu insan azmanıyla bir ömür geçmez. Gençliğinin kıymetini bil boşan hemen. Daha iyisi çıkar karşına yeniden evlenir mutlu olursun ama bu adamla asla mutlu olamazsın.

Gecmiste vardi ama kontrol edebliyordu artik etmiyot
merhaba, naptığınızı merak ettim. evlilikte saygı bitmişse aynı evde iki yaşayan ölü gibi olursunuz. sizi tehdit etmeye de hakkı yok bir daha böyle bir tehditle karşılaşırsanız ses kaydı yapıp şikayetçi olun. son zamanlarda yaşananları düşündükçe insanın tüyleri ürperiyor ama bu tip denyolara da ömür boyu prim verilmez

İnanirmisin disariya karsi o kadar beyefendi bir izlenim veriyorki kimseyi inandiramazsin..ailem arkamda olur ama bosaninca cocuk acisindan ne olur bilmiyorum babasiz birakarak kendmi suc isliycek gibi goruyorum
Ben bunu anlamıyorum ya boşanınca çocuk niye babasız kalıyor. Siz boşanıyorsunuz çocuk değil. Ayrıca arada 10 yaş var adam yaşayacağını yaşamış, göreceğini görmüş size baskı kurması kaçınılmaz değil mi? Evlenmeden önce anlamadınız böyle biri olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…