Baş örtüsüyle tam kask takmak

zeus hera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
79
-14
28
Slm arkadaşlar baş örtülü kapalı bir bayanım eşimle motora biniyoruz her yere onunla gitmek daha kolay oluyor yazın yarım kask giyiyordum ama kışın olmuyor çok soguk kapalı tam kasklarda baş örtüsü tamamen kalıyor bilgisi olanlar söyleyebilirmi fikri olan yazabilirmi ne kullansam

ben başörtülü değilim ama boyun altından kapalı bone şeklinde baş örtüler var. nikeda falan satılıyor. genelde sporcular takar örtü kaymasın düşmesin diye. balık adam kostümü olur ya onun gibi düşünün, tabiki daha ince kumaştan. oyle bişe takarsanız, kask cıkarken tutar, kaymaz kafanızdan.

Kasklarda da beden var büyük alabilirsiniz

Bu sizi sıcak da tutar çünkü kayak da bayağı hızlı ve kafa üşütüyor. Boynunuzu da sıcak tutar. Yalnız alelade ucuzundan bakmayın. Tüm kış kullanacaksanız kalitelisini alın.

Freshscarf da boyunlu boneler var. Ben nerdeyse hep onları kullanıyorum günlüktede. Renkleri de var.

Topuz yapmıyormusunuz bilmiyorum ama ben de o sorunu cok yasadım. Topuz yapmadım en aza indirmiştim deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…