T tankolik c@dıKız Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 78 0 86 Konya 7 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tankolik #21 moonserose0 .!.: hayatım ben epilasyon aletiyle alıyorum kendibi bildim bileli ama çok hassas yerlerde de eldiven kullanıyorum.sakın bir daha jilet ve türevleri vurayım deme , en az 20 gün tertemiz oluyorsun makineyle Genişletmek için tıkla... zaten bi daha asla başka bişey kullanmam ama istediğim gibi temizleyemedim ki olmuyor..
moonserose0 .!.: hayatım ben epilasyon aletiyle alıyorum kendibi bildim bileli ama çok hassas yerlerde de eldiven kullanıyorum.sakın bir daha jilet ve türevleri vurayım deme , en az 20 gün tertemiz oluyorsun makineyle Genişletmek için tıkla... zaten bi daha asla başka bişey kullanmam ama istediğim gibi temizleyemedim ki olmuyor..
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 2 Eylül 2007 17.023 12.634 823 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tankolik #22 tankolik .!.: söylediğiniz spreyin bi yan etkisi falan olmaz demi... Genişletmek için tıkla... Olmaz canım...
tankolik .!.: söylediğiniz spreyin bi yan etkisi falan olmaz demi... Genişletmek için tıkla... Olmaz canım...
T tankolik c@dıKız Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 78 0 86 Konya 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tankolik #23 tmm çok sağolun hepiniz halledicez artık bi şekilde...