herkese slm ben 17 yaşındayımm bu güne kadar acıya dayanamam diye bikini bölgesinde tüy dökücü krem yada jilet kullandım ama burdaki yorumlarada bakarak acıyı göze aldım ve ağda bantını kullandım veetinki inanılmaz zor oldu ama acıdan değil kendimi sıktım ona dayanıyorum ama alamıyorumm çok uğraştım her yeri aldım ama alt kısım ve dudaklarda ki tüyler öylece kaldı defalarca denedim alamadım imkansız lütfen yardımm edin o kısımları nsl alcamm offf bu yaşta bıktımm tüylerden gerisi nsl gelcek bilmem şimdiden sağolun....(biraz açık yazdım özür dilerim):çok üzgünüm:
çok sağolun ama acı ağdadan az mı
tmm sağolun offf
tmm zaten çok kızardı inanılmaz acı varr....
tmm çok sağol makinayla alsam çok acıyor bide o kısım yumuşak ya kapar mı ki....
kapar canım makine, kuaföre git bence bi kaç gün sonra nası yapıldığını gör, ve ilk tertemiz yapsın biraz azalsın sonra kendin devam edersin.
Ben kuaför konusunda bir şey diyemiyorum çünkü bu yaşıma kadar oraya bu konu için hiç gidemedim
bende 1 kere gittim lise çağlarımda o son oldu ama acıdan gidemedim valla o kadar uğraştırıyo ki o olay gözüm kararmış durumda yani. bi uyuştursam kendimi soluğu kuaförde alıcam. ama ben tüm bacak aldırırken alıştım yani sadece külotla kaldığım için kadının karşısında nolucak bunu da çaıkrtırımmı diyorum nedir:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?