Pamuk_prenses_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 196 34 27 Salı 14:07 Konu Sahibi Pamuk_prenses_ #1 Merhaba hanimlar 4 gündür hep ayni Saat Basim dönüyor asiri bu durumla karsilasan varmi
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.066 219 23 Salı 14:51 Konu Sahibi Pamuk_prenses_ #2 Pamuk_prenses_ .!.: Merhaba hanimlar 4 gündür hep ayni Saat Basim dönüyor asiri bu durumla karsilasan varmi Genişletmek için tıkla... Ben sabah tokta olsam açta olsam otobüse bindiğimde bir yere giderken mutlaka baş dönmem ve istifra oluyor.Böyle yaşıyorum bende.
Pamuk_prenses_ .!.: Merhaba hanimlar 4 gündür hep ayni Saat Basim dönüyor asiri bu durumla karsilasan varmi Genişletmek için tıkla... Ben sabah tokta olsam açta olsam otobüse bindiğimde bir yere giderken mutlaka baş dönmem ve istifra oluyor.Böyle yaşıyorum bende.
Pamuk_prenses_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 196 34 27 Salı 15:24 Konu Sahibi Pamuk_prenses_ #3 sevimmmli .!.: Ben sabah tokta olsam açta olsam otobüse bindiğimde bir yere giderken mutlaka baş dönmem ve istifra oluyor.Böyle yaşıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kacinci haftadasiniz
sevimmmli .!.: Ben sabah tokta olsam açta olsam otobüse bindiğimde bir yere giderken mutlaka baş dönmem ve istifra oluyor.Böyle yaşıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kacinci haftadasiniz
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.066 219 23 Salı 15:26 Konu Sahibi Pamuk_prenses_ #4 Pamuk_prenses_ .!.: Kacinci haftadasiniz Genişletmek için tıkla... 21