A ayaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.435 468 43 26 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #1 Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum size 10 haftalık hamileyim bir kaç seferdir , yemek yaparken yada kahvaltı hazırlarken başım çok dönüyor hemen uzanmak istiyorum bu normal mı sizce özellikle yemek yaparken olması
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum size 10 haftalık hamileyim bir kaç seferdir , yemek yaparken yada kahvaltı hazırlarken başım çok dönüyor hemen uzanmak istiyorum bu normal mı sizce özellikle yemek yaparken olması
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 83.279 528 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #2 Normal sıcaktandır, şekeriniz düşüyordur vs. Yanınızda atıştırmalık bulundurun yiyin, 6 öğün yemeniz lazım zaten
Normal sıcaktandır, şekeriniz düşüyordur vs. Yanınızda atıştırmalık bulundurun yiyin, 6 öğün yemeniz lazım zaten
A ayaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.435 468 43 26 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #3 Orangegreysky .!.: Normal sıcaktandır, şekeriniz düşüyordur vs. Yanınızda atıştırmalık bulundurun yiyin, 6 öğün yemeniz lazım zaten Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok korktum birşey oluyo diye çünkü 4/5 sefedir oluyor
Orangegreysky .!.: Normal sıcaktandır, şekeriniz düşüyordur vs. Yanınızda atıştırmalık bulundurun yiyin, 6 öğün yemeniz lazım zaten Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok korktum birşey oluyo diye çünkü 4/5 sefedir oluyor
M mevczen Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2024 61 22 3 7 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #4 Bende 6+3 haftalık hamileyim bugün akşam yemeğinden sonra başım çok dönemeye başladı meyve yedim ama hala dönüyor normal mi
Bende 6+3 haftalık hamileyim bugün akşam yemeğinden sonra başım çok dönemeye başladı meyve yedim ama hala dönüyor normal mi
A ayaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.435 468 43 26 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #5 mevczen .!.: Bende 6+3 haftalık hamileyim bugün akşam yemeğinden sonra başım çok dönemeye başladı meyve yedim ama hala dönüyor normal mi Genişletmek için tıkla... Benim tansiyonum düşüklüğü yaşadığım için başım dönüyor Muş doktorum sorun yok dedi ama doktorunuza sormak en iyisi
mevczen .!.: Bende 6+3 haftalık hamileyim bugün akşam yemeğinden sonra başım çok dönemeye başladı meyve yedim ama hala dönüyor normal mi Genişletmek için tıkla... Benim tansiyonum düşüklüğü yaşadığım için başım dönüyor Muş doktorum sorun yok dedi ama doktorunuza sormak en iyisi
gelengiden Guru Pro Üye 6 Temmuz 2023 6.058 23.770 268 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #6 Maalesef bende öyleyim tansiyonumu sabah akşam ölçüyorum… Hissettiğiniz an hemen bir yere oturun lütfen ve şekerleme bulundurun yanınızda…
Maalesef bende öyleyim tansiyonumu sabah akşam ölçüyorum… Hissettiğiniz an hemen bir yere oturun lütfen ve şekerleme bulundurun yanınızda…
A ayaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.435 468 43 26 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #7 gelengiden .!.: Maalesef bende öyleyim tansiyonumu sabah akşam ölçüyorum… Hissettiğiniz an hemen bir yere oturun lütfen ve şekerleme bulundurun yanınızda… Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun çok zor bi durum cidden ya
gelengiden .!.: Maalesef bende öyleyim tansiyonumu sabah akşam ölçüyorum… Hissettiğiniz an hemen bir yere oturun lütfen ve şekerleme bulundurun yanınızda… Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun çok zor bi durum cidden ya