Baş dönmesi vertigo

Arzum ak

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
9
3
22
Kızlar merhaba yaklaşık bir aydır başım dönüyor başım ağrıyor genellikle sırt üstü yattığımda başım dönüyor eşime söyledim sende Vertigo olabilir dedi benim gibi bunu yaşayan varmı hastaneye daha gitmedim eşim şehir dışında çalışıyor gidemedim

Geçtiğimiz ay benzer şikayetlerim vardı. Aynı güne randevu buldum hemen nörolojiye gittim. Çünkü ya kbb ya da nörolojiye gitmek gerekiyormuş. Kan tahlili ve mr çekildi. Bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor beyin kaynaklı olmadığını vertigo olabileceğini, stres kaynaklı olabileceğini ya da enfeksiyon kaynaklı olabileceğini söyledi. Daha kbb’ye gitmedim ama başım dönmüyor, çünkü o dönem yoğun stres altındaydım.

Seneler önce doktora aşırı baş dönmesi şikayeti ile gittim ve Vertigo teşhisi konuldu. İlk zamanlar sokakta karşıdan karşıya geçemez haldeydim. Dışarı çıkıp korkudan eve dönerdim benim için kabus gibi zamanlardı. Normal bir baş dönmesi değil. Yer ayağımın altından kayıyor sanki. Doktorun bana sorduğu sorular

-Stresli bir işte mi çalışıyorsun?
-Spot ışıkları var mı?
-Kapali ortamda mısın?

Hepsinin cevabı evet.

İlaca başladım 2 3 ay ilacı kullandım 1 sene geçti. İlaca devam etmedim. 1 sene sonra tekrar başladı tekrar 1 ay ilaç kullandım. Daha sonra seneler oldu uğramadı bana. Tabi bu süre zarfında kendimi strese sokmadım umursamaz takıldım. Asıl sebeplerden uzaklaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…