- 8 Ocak 2021
- 28
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Cosmicpickle
-
Vallahi bende böyleyim inaanın kulak kristalleri oynuyordur tansiyordur o dur budur derken baktırdım ne tansiyon ne bişey doktor ya nörolojik ya da psikolojik dedi ağır stres altında hissettiğim için kendimi ona da bağlıyorum ama norolojiye de gitmek istiyorumMerhabalar, herkese iyi gunlsr dilerim. Oncelikle hamile olmadigimi belirterek konuya giris yapayim. Dun gece bir rutin haline getirdigim gece yuruyusumden donunce yataga uzandim biraz dinlenme amacli. Aniden kalkinca siddetli bas donmesi ve kusma yasadim. Bundan once de bircok kez aniden bir yerden kalkinca hafif bas donmeleri yasiyordum ama bu sefer cok siddetli oldu ve kusma eslik etti. Yaklasik birkac saat surdu ve kustuktan sonra rahatladugimi fark ettim. Bugunse bas donmem yok ama bayagi sersemlik var.
Sedede geleyim : acikcasi doktora gitmeyi biraz olsun ertelemek istiyorum ve icim biraz rahatlasin diye burada soru sormak istedim. Benzer bir sey yasayan var mi? Acaba neden boyle bir sey geldi basima ? Tavsiyelerinize, onerilerinize acigim
Nasıl bı baş dönmesi her yer donuyomu fırıldak gibi bı dönmemi iç kulak kristali oynamış olabilir.Merhabalar, herkese iyi gunlsr dilerim. Oncelikle hamile olmadigimi belirterek konuya giris yapayim. Dun gece bir rutin haline getirdigim gece yuruyusumden donunce yataga uzandim biraz dinlenme amacli. Aniden kalkinca siddetli bas donmesi ve kusma yasadim. Bundan once de bircok kez aniden bir yerden kalkinca hafif bas donmeleri yasiyordum ama bu sefer cok siddetli oldu ve kusma eslik etti. Yaklasik birkac saat surdu ve kustuktan sonra rahatladugimi fark ettim. Bugunse bas donmem yok ama bayagi sersemlik var.
Sedede geleyim : acikcasi doktora gitmeyi biraz olsun ertelemek istiyorum ve icim biraz rahatlasin diye burada soru sormak istedim. Benzer bir sey yasayan var mi? Acaba neden boyle bir sey geldi basima ? Tavsiyelerinize, onerilerinize acigim
Evet her yer donuyor gibi, yattigim yerden bile basim donuyorduNasıl bı baş dönmesi her yer donuyomu fırıldak gibi bı dönmemi iç kulak kristali oynamış olabilir.
YaaVallahi bende böyleyim inaanın kulak kristalleri oynuyordur tansiyordur o dur budur derken baktırdım ne tansiyon ne bişey doktor ya nörolojik ya da psikolojik dedi ağır stres altında hissettiğim için kendimi ona da bağlıyorum ama norolojiye de gitmek istiyorum
Ben otuz yaşındayım yaklaşık on yıldır var bende süpüre yaparken de böyleyim kusma olmuyor ama bu aralar hamilelikten oldukça fazla tabi ama bi doktora görünün isterseniz kusma da normal mi bilemedimYaagecmis olsun size de. Kusma oldu mu sizde de ? Ilk kez basima geldigi icin ck kotkrum. Bugun de bitki gibi geizyorum ortalikta. Basimi saga sola cevirmeyr korkuyorum
Yumurtalık kistleri de bas dönmesi ve kusma yapıyor, ben kendimi hamile sandım doktora gittim meğer kist varmış ve hamile gibi belirti veriyormuş, belki böyle bişey de olabilirMerhabalar, herkese iyi gunlsr dilerim. Oncelikle hamile olmadigimi belirterek konuya giris yapayim. Dun gece bir rutin haline getirdigim gece yuruyusumden donunce yataga uzandim biraz dinlenme amacli. Aniden kalkinca siddetli bas donmesi ve kusma yasadim. Bundan once de bircok kez aniden bir yerden kalkinca hafif bas donmeleri yasiyordum ama bu sefer cok siddetli oldu ve kusma eslik etti. Yaklasik birkac saat surdu ve kustuktan sonra rahatladugimi fark ettim. Bugunse bas donmem yok ama bayagi sersemlik var.
Tesekkur ederim, zaten hali hazirda pcosum var. Belki ondandirYumurtalık kistleri de bas dönmesi ve kusma yapıyor, ben kendimi hamile sandım doktora gittim meğer kist varmış ve hamile gibi belirti veriyormuş, belki böyle bişey de olabilir
Norolog veya kbbye gitmeyi dusunuyorum, en azindan icimde acaba kalmaz.Ben otuz yaşındayım yaklaşık on yıldır var bende süpüre yaparken de böyleyim kusma olmuyor ama bu aralar hamilelikten oldukça fazla tabi ama bi doktora görünün isterseniz kusma da normal mi bilemedim
Bence de geçmiş olsunNorolog veya kbbye gitmeyi dusunuyorum, en azindan icimde acaba kalmaz.
Olabilir , bende şaşırmıştım aslında ilk başta ama olabiliyormuşTesekkur ederim, zaten hali hazirda pcosum var. Belki ondandir
Canım çok geçmiş olsun.ayni şeyi yasadi. Geçen sene spor yaptım baya bı sert hemde gece uydum sabahına çok kötü bı baş donmesiyle uyandım. Ve midem bulandı çok ve hemen acile gittim bir şey çıkmadı ordan KBB ye gittim kulak kristalin oynamış dedi doktor.Evet her yer donuyor gibi, yattigim yerden bile basim donuyordu
Yaaa cok gecmis olsunCanım çok geçmiş olsun.ayni şeyi yasadi. Geçen sene spor yaptım baya bı sert hemde gece uydum sabahına çok kötü bı baş donmesiyle uyandım. Ve midem bulandı çok ve hemen acile gittim bir şey çıkmadı ordan KBB ye gittim kulak kristalin oynamış dedi doktor.
Bı kaç hareketle yerine koydu. Boyunluk verdi.ve tam bir ay çay ve kahve yasak dedi.ilac yazmadı cunki bebek istediğim için.ve çok şükür gecti
Başınızı sağa sola çevirince daha şiddetli dönüyorsa kulak kristali ile alakalı ilkten KBB ye gidin derim bişey çıkmazsa norologa gidin derimYaaa cok gecmis olsunnorolog veya kbb ikilemi yasiyordum da sizce de kbbye mi gitmeliyim ilk ? Umarim bende de ciddi bi sorun yoktur
Daha siddetli degil de belirgin bi rahatsizlik hissi var bas donmesi gibi. Ama evet, her ihtimale karsin ilk kbbye gidecegimBaşınızı sağa sola çevirince daha şiddetli dönüyorsa kulak kristali ile alakalı ilkten KBB ye gidin derim bişey çıkmazsa norologa gidin derim
Kbbye gittim bugun, bir sorun gozukmuyor dedi ama kan tahlili yazdiBaşınızı sağa sola çevirince daha şiddetli dönüyorsa kulak kristali ile alakalı ilkten KBB ye gidin derim bişey çıkmazsa norologa gidin derim
Oh iyi öyleyse geçici bişey demekki tahlil yaptir bişey çıkmaz yinede için rahat etsin.hala dönüyor mu bazin pekiKbbye gittim bugun, bir sorun gozukmuyor dedi ama kan tahlili yazdinorologa da gideyim mi sizce ? Ileride tekrarlarsa mr cekeriz dedi sadece.
Yok donmuyor ama psikolojik olarak donuyor gibi geliyor, yurumeye bile korkuyorum.Oh iyi öyleyse geçici bişey demekki tahlil yaptir bişey çıkmaz yinede için rahat etsin.hala dönüyor mu bazin peki
Çok kötü bı his canım ben çok çektim.insan hep öyle hissediyor.benim ciddi baş donmelerim olur uyurken bile sağa sola dönerken korkuyirum.Yok donmuyor ama psikolojik olarak donuyor gibi geliyor, yurumeye bile korkuyorum.Surekli basim donecek diye panik halindeyim.
Evet cok zor gercekten, ama ondan da zor olani acaba kotu bir sey mi cikacak altindan hissi. Beyin tumoru cikmasindan asiri korkuyorumÇok kötü bı his canım ben çok çektim.insan hep öyle hissediyor.benim ciddi baş donmelerim olur uyurken bile sağa sola dönerken korkuyirum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?