merhabalar,
umarım konuyu doğru yere açmışımdır..
kızlar uzun süredir başım dönüyor ve midem bulanıyor bunların yanı sıra bir kulağımda da akıntı var. kulakla ilgili olabilir mi bilmiyorum. bugün iş yerinde kafamı kaldıramayacak kadar kafam bana ağır geldi ve gözlerimi zor açtım. birde çok halsizim nefes alırken bile zorlanıyorum, çok yoruluyorum. son 15 gündür baş dönmesi ve bulantılarım daha çok arttı. sizce nedeni ne olabilir. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta içinde. konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Doktora gidin. Söylediklerinizin binbir türlü sebebi olabilir. Tek söyleyebileceğim; 5 ay önce aynı mide bulantısı, baş ağrısı, kulak tıkanıklığı ve akıntısı, çok büyük bir halsizlik bende de vardı. Kafamda çok büyütmüştüm, acaba cidi bir durum mu var diye. Kronik sinüzit teşhisi konuldu. Hiç uzatmadan doktora gitmek en iyisi, hem teşhis koyar, hem ilaç verir.
Doktora gidin. Söylediklerinizin binbir türlü sebebi olabilir. Tek söyleyebileceğim; 5 ay önce aynı mide bulantısı, baş ağrısı, kulak tıkanıklığı ve akıntısı, çok büyük bir halsizlik bende de vardı. Kafamda çok büyütmüştüm, acaba cidi bir durum mu var diye. Kronik sinüzit teşhisi konuldu. Hiç uzatmadan doktora gitmek en iyisi, hem teşhis koyar, hem ilaç verir.