• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş dönmesi mide bulantısı halsizlik

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
419
323
Denizli
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandıır sürekli başım dönüyor ve midem bulanıyo iş yerinde halsizim ve dalgınım doktora gittiğimde bir sürü test yapıldı eeg filan ama bişi yok stresten dediler ve gönderdiler ama artık anlayamıyorum çok sinirliyim. başım dönüyo halsiz oluyorum çok çabuk sinirleniyorum ve eşimi hep kırıyorum eşimde çok anlayışlı beni hep sakinleştiriyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz :(

Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandıır sürekli başım dönüyor ve midem bulanıyo iş yerinde halsizim ve dalgınım doktora gittiğimde bir sürü test yapıldı eeg filan ama bişi yok stresten dediler ve gönderdiler ama artık anlayamıyorum çok sinirliyim. başım dönüyo halsiz oluyorum çok çabuk sinirleniyorum ve eşimi hep kırıyorum eşimde çok anlayışlı beni hep sakinleştiriyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz :(

eşinizle birlikte güzel bir tatile cıksanız ,degişiklik olur kafanız rahatlar. Yani alışkın oldugunuz ortamdan biraz uzaklaşırsanız kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. :nazar:

Keşke bi tatil yapabilsem hergün çalışıyorum malum hafta sonuda ev temizlik ütü :) bu kadar sıkıcı bir hayata sahibim galiba teşk. ederim canım

Back