- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
Merhaba arkadaşlar.Bir once ki konumda eşimin ailesiyle ilgili sorunu yazmıştım şimdide eltimle sorunluyuz.Kv ile kp kışın bizdelerdi eltim de sürekli bize gelirdi yemek yer evlerine giderlerdi.kv memlekete döndü artık eltimler gelmez diye düşündüm ama halen daha geliyor.Oncesinde göz boyamak maksatıyla ıslerde bana yardım ederdi şimdi misafir gibi gelir oturur yer içerler evlerine gidiyorlar Bayramın ilk günü pikniğe gittik.piknikte eşim sürekli eltime yer veriyor,benden iyi muhabbet kuruyor ,benimde gönlüm olsun diye dönüp öyle değil mi der lafıni bitirir.Bende sinir küpü oldum tabi.Eltim suan 7a7aylihamile.Mkangal yaptık bi tane et aldim yarısını ben yedim yarısını eltime uzattım hayır teşekkür ederim sen ye bende hamilesin canın çeker dedim yine reddetti.iyice sinir oldum.Esim sofrada yemek yerken şaka maksadıyla gece eve gidelim dedi sonra dönüp eltim için dedi ki şimdi elinin tersiyle yapıştırır bende neden öyle bır şey yapsın,istediğimiz vakitte doneriz dedim.esim herseyi ona danışıyor sonra dönüp benim fikrimi soruyor.bende surat yapıyorum neden boyle yapıyorsun diyor.Bugunde eşimle tartıştık eltime benden daha çok değer veriyorsun surekli onlarla birseyler yapıyoruz,herşeyi ben yapıyorum sen eltimi övüp deger veriyorsun dedim.Sinirlendi haketmiyorsun ,için kötü fesatsın dedi bana.Bende istemiyorum gelmesinler dedim bende hamile kaldim kimse bana öyle davranmadı zoruma gidiyor.derin dondurucu aldik onu bile kıskanıyor.esime soyledim artık yoruluyorum herşeyi ben yapiyorum o eline birseye sürmüyor yapsa iki bardağı makineye atar yoruldum der gider oturur.hamileliği bahane ediyor.bende hamileydim davetler verir misafir agarlardim.bunları söylememe rağmen eşim hak vermedi eltimin tarafını tuttu.Gercekten beni sevmediğini ve değer vermediğini görüyorum. Eltimle guzel güzel muhabbet eder.ben bir soru sorarım zor zor cevabıni alirim.Artik kaldıramıyorum. Esimle küsüz şuan konuşmuyoruz.Ne yapmalıyım?