• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş belası

Kardelen000007

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
268
150
23
33
Merhaba arkadaşlar.Bir once ki konumda eşimin ailesiyle ilgili sorunu yazmıştım şimdide eltimle sorunluyuz.Kv ile kp kışın bizdelerdi eltim de sürekli bize gelirdi yemek yer evlerine giderlerdi.kv memlekete döndü artık eltimler gelmez diye düşündüm ama halen daha geliyor.Oncesinde göz boyamak maksatıyla ıslerde bana yardım ederdi şimdi misafir gibi gelir oturur yer içerler evlerine gidiyorlar Bayramın ilk günü pikniğe gittik.piknikte eşim sürekli eltime yer veriyor,benden iyi muhabbet kuruyor ,benimde gönlüm olsun diye dönüp öyle değil mi der lafıni bitirir.Bende sinir küpü oldum tabi.Eltim suan 7a7aylihamile.Mkangal yaptık bi tane et aldim yarısını ben yedim yarısını eltime uzattım hayır teşekkür ederim sen ye bende hamilesin canın çeker dedim yine reddetti.iyice sinir oldum.Esim sofrada yemek yerken şaka maksadıyla gece eve gidelim dedi sonra dönüp eltim için dedi ki şimdi elinin tersiyle yapıştırır bende neden öyle bır şey yapsın,istediğimiz vakitte doneriz dedim.esim herseyi ona danışıyor sonra dönüp benim fikrimi soruyor.bende surat yapıyorum neden boyle yapıyorsun diyor.Bugunde eşimle tartıştık eltime benden daha çok değer veriyorsun surekli onlarla birseyler yapıyoruz,herşeyi ben yapıyorum sen eltimi övüp deger veriyorsun dedim.Sinirlendi haketmiyorsun ,için kötü fesatsın dedi bana.Bende istemiyorum gelmesinler dedim bende hamile kaldim kimse bana öyle davranmadı zoruma gidiyor.derin dondurucu aldik onu bile kıskanıyor.esime soyledim artık yoruluyorum herşeyi ben yapiyorum o eline birseye sürmüyor yapsa iki bardağı makineye atar yoruldum der gider oturur.hamileliği bahane ediyor.bende hamileydim davetler verir misafir agarlardim.bunları söylememe rağmen eşim hak vermedi eltimin tarafını tuttu.Gercekten beni sevmediğini ve değer vermediğini görüyorum. Eltimle guzel güzel muhabbet eder.ben bir soru sorarım zor zor cevabıni alirim.Artik kaldıramıyorum. Esimle küsüz şuan konuşmuyoruz.Ne yapmalıyım?

Evet fesatsınız kıskandığınız kişiler eltin ve eşin farkında mısın kadina et uzattiginda yemek zorunda degil doymuştur belki bunun neyine takıldınız anlamadım ki
[/QUOTEYemek dahi yememistik yeni pişiyordu bende ikram ettim neden eşi verdi aldı benim elimden neden almiyor.Eşim ona çok yakin davraniyor ben karısıyım benimle kurmadığı muhabbeti onunla yapıyor kiskanmamak elde mi sizce?daha yazamadığim çok şey var

Bir de eltiyi dinleyebilsek bir de eşi dinleyebilsek guzel olurdu

eşiniz sizle eltiniz olmasa bile iletişimsiz olurdu eltiyle alakası yok eşinizle alakası var

herkesin karakteri bir değil yardım etmez etmez misafir adı üstünde

yiyemiyormuş ki istememiş kaldı ki sizden gelen negatif elektriği almamak mümkün değil

şimdi arkasından ama verdiğim eti de yedi dersiniz

Fazla görüşme mesafe koy kimsenin yemegini pisirmek ve sofrasini toplamak.zorunda degilsin eşine de eltim eltim deme kapa konuyu .Bir de sen kendine deger ver ağırdan al ne kadar fedakarsan o kadar ezilirsin hayatta.
Esimde sen yap iyi ol birşey soyleme diyor oyle oluncada durumler boyle oluyor ezilen ben oluyorum.esimede soyledim artik gelmesinler ben ancak çocuklarıma yetiyorum herkes kendi evinde yesin yiyeceğini dedim.

eşiniz sizle eltiniz olmasa bile iletişimsiz olurdu eltiyle alakası yok eşinizle alakası var

yiyemiyormuş ki istememiş kaldı ki sizden gelen negatif elektriği almamak mümkün değil

Ne misafirligi yahu resmen aksam yemeklerini kadina yikmislar kari koca.
Konu sahibi sessiz, eşi de el iyisi oldugu icin yuklenmisler de yuklenmisler kadina.

[/QUOTE misafir değil evomiz altlı ustlu.esimle alakali ama onunlada alakalı göz boyuyor.eti esinden alip yiyor ustelik o anda negatif değildim o hareketten sonra negatif oldum.

Ne misafirligi yahu resmen aksam yemeklerini kadina yikmislar kari koca.
Konu sahibi sessiz, eşi de el iyisi oldugu icin yuklenmisler de yuklenmisler kadina.
Aynen öyle inanini sabahtan beri agliyorum eltim çok fena sureklo goz boyuyor beni kiskandirmaya calisiyor basardida.

Back