Gebeliğe Hazırlık baş belası silik çizgiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gzdyll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
8
2
1
36
merhaba yeni üye oldum.. 3 yasinda bir kizim var , ekim ayında 8 haftalik kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum... mart ayinda da kimyasal gebelik yasadim... dun adetime 5 gun vardi test yaptim meraktan hemen cok hafif cizgi belirdi... aksam yine yaptim sanki daha belirgindi... bu sabah yani adete 4 gun kala yine yaptim biraz daha belirgin... foto ekliyorum... kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum yine... adet gunu kan verecegim ama ne bileyim icim bi kipir kipir

Eklentiler

• 20200714_110031.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 98
2 gunde bir kan verin bence. Hem daha iyi anlarsınız kimyasal mi sağlıklı mi diye. Inşallah normal gebeliktir hakkınızda hayırlısı olsun .

Kızlar daha yeni evli olduğum için anlamıyorum kimyasal gebelik ne demek acaba

Kızlar daha yeni evli olduğum için anlamıyorum kimyasal gebelik ne demek acaba
sağlıksız oldugu icin bebek rahime tutunmadan adetle vucuttan atiliyormus. kadinlarin cogu farkinda olmadan yasiyormus bunu zaten.. beta hcg belirli bi sure yukseliyor farkedilmiyor bile sonra dusuyor. ben farketmistim ama adet gecikmesi oldu bende,. test yaptirdim 20 cikmisti beta hcg. 2 gun sonra 19a dusmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…