Baş belası rozasea!!!!

durumunuz nasil su an?

Bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum.bende bir yıldır ibrahim beye tedavi oluyorum.acaba şu an durumunuz nasıl tamamen iyileştiniz mi? Hastaneye gidiyormusunuz konya ya? İyileşen kişileri okudugum da çok mutlu oluyorym darısı başıma

Sizin adınıza sevindim. Bende aynı dertten muzdaribim. Tam olarak kimdir bu ibrahim hoca nasıl ulaşabiliriz ve de masrafın ne oldu anlatabilir misin? Şimdiden teşekkürler

Sen nasıl oldun tedavi sonuç verdimi

Keşke takmadan olsa biz umursamak bile birisi gelip yüzüne ne oldu ayyy deyince insan çok kötü oluyor. Ayrıca soğuktan sıcağa geçince çok cok asırı oluyor. Aromaterapi denedinizmi
Aynen insan dünya güzeli olsa hiç önemi yok aşırı özgücen eksikligi yapıyor benim hayatımı mahvetti sosyal hayatım yok

Aynen insan dünya güzeli olsa hiç önemi yok aşırı özgücen eksikligi yapıyor benim hayatımı mahvetti sosyal hayatım yok
Dört yılda çok uzun aromaterapiye başladım şuan ben ilk önce bağırsakları temizlemek için yağ iciyosun ve ataklar içinde yağ var ayrı olarak. Dıştan bol nem veriyolar ve mikroplara karşı sprey yastığa perdeye halıya sıkıyorsun. Daha sonra uçucu yağlar ile kılcal damar serumu bu serum kılcal damarları kalıcı olarak büzüyor ama ben hepsine başlayamadim çok etkili

Maddiyatı nasıl ne kadar

Canım nerden alıyorsun maliyeti çokmu fatda gördün mü

Tam uc yildir bende cekiyorum ve okutanlarda varmış iyi geldiğini soyluyolar imkaniniz varsa okutun

hangi magnezyum ne formunda
aslinda multivitamin iciyorum memnundum ama icinde magnezyum yoktu. sise bitince icinde magnezyum olanini aldim. baska yerde de magnezyumlu kremin iyi geldigini okumustum. kendi hayatimda da tek fark magnezyum almal oldgu icin oraya bagladim.. dr bana cok sicak dus alma, sicak corma yemek cay kahve icme yani cok sicak olmasin dedi her kozmetik urunu yagsiz al yaglardan uzak dur dedi. zeytinyagi dogal tereyagi tuketrim bolca ama yuzune yag veya yagli urunler surme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…