- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
yaklaşık 20 yıldır migrenim var canım.. evet karanlık iyi gelir ama ışığa bakıp bakamamak çok belirleyici değil.. çeşitli evreleri var.. herkesin ağrı eşiği de farklı.. adet olmadan önce çoğu migrenli kadında migren ağrıları olur mesela.. umarım hafif derecede strese bağlı migren ağrıların vardır sadece beter birşeyin olmasın.. bir demutlaka bol su iççok faydasını göreceksin inan.. tansiyonunu da takip et.. geçmiş olsun
Merhabalar, benim yaklaşık dört beş aydır başım ağrıyor hep sol tarafımda ve ense kökünden başlayıp kafamın üst kısmına kadar devam ediyor. Her gün veya iki günde bir ben bu ağrıyı çekiyorum ve artık bıktım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi günler...
Geçmiş olsun. Boyun mr ı çektirdin mi hiç?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı dert bende de var. O yüzden sordum. İllet bir ağrısı var. Gece yatarken boynunun şeklinden dolayı sabah yataktan ağrıyla uyanıyorum. Bütün gün gebertiyor beni. Kas gevşeticiler, kremler. Anca kendime geliyorum. Yastığın yumuşak ve ince olsun. Boynunu da hafifçe aşağı doğru tutarak yan yat. Ben öyle buldum çözümü. Tabi uyurken ne şekillere giriyorum ama. En azından biraz etki ediyor.
Rica ederim. Ben de aldım o yastıklardan ama kullanamadım. Daha beter yaptı boynumu. Herhangi bir şey için yukarı baksam başım dönüyor, dengem bozuluyor. O yüzden aşağı doğru tutarak yatıyorum.kusura bakmayın aranıza giriyorum fakat boynunuzu aşağı doğru tutarak yatmanız yanlış belki bi anlık rahatlama olur.ben boyun için özellikle yastık aldım boynumuzu daha geriye atmamız gerekiyor ki dümdüz olan kemik C şeklini alabilsin.
Rica ederim. Ben de aldım o yastıklardan ama kullanamadım. Daha beter yaptı boynumu. Herhangi bir şey için yukarı baksam başım dönüyor, dengem bozuluyor. O yüzden aşağı doğru tutarak yatıyorum.
Tamam o zaman. Söz dinleyeceğim. Bu akşam zorlansam da alıştıracağım kendimi. 😄Teşekkür ederim ilgin için.:26: bilmezmiyim işim gereği parfümlerin sayısını kontrol etmem gerek fakat bi parmak ucumla yükselsem herşey yerle bir oluyor başımda.ama boynumuzun düzelmesini istiyorsak en azından gece yatarken zar zor o ortapedik yastıkta yatmamız lazm.gün içinde zaten ekstra bir çaba harcamaya vakit kalmıyor
Aynı dert bende de var. O yüzden sordum. İllet bir ağrısı var. Gece yatarken boynunun şeklinden dolayı sabah yataktan ağrıyla uyanıyorum. Bütün gün gebertiyor beni. Kas gevşeticiler, kremler. Anca kendime geliyorum. Yastığın yumuşak ve ince olsun. Boynunu da hafifçe aşağı doğru tutarak yan yat. Ben öyle buldum çözümü. Tabi uyurken ne şekillere giriyorum ama. En azından biraz etki ediyor.
kusura bakmayın aranıza giriyorum fakat boynunuzu aşağı doğru tutarak yatmanız yanlış belki bi anlık rahatlama olur.ben boyun için özellikle yastık aldım boynumuzu daha geriye atmamız gerekiyor ki dümdüz olan kemik C şeklini alabilsin.
Aldığınız yastık nasıl bir yastık ?
Ortopedik boyun yastıkları var ya. Hani bir tarafı daha az, diğer tarafı daha fazla tümsekli. Ama yatamıyorum. Dün akşam da arkadaşın tavsiyesiyle denedim. Olmuyor. 😔
Anneme de sordum annem de denemiş onda da daha kötü olmuş
Ben migren hastasıyım.Merhabalar, benim yaklaşık dört beş aydır başım ağrıyor hep sol tarafımda ve ense kökünden başlayıp kafamın üst kısmına kadar devam ediyor. Her gün veya iki günde bir ben bu ağrıyı çekiyorum ve artık bıktım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi günler...
Ben migren hastasıyım.
Gece uykudan uyandıran cins ağrır bazen...
Adet dönemlerimde ağrır, çok aç kalırsam ağrır, uykusuz kalırsam ağrır, çok yorulursam ağrır... Ağrır da ağrır...
Sizinki birden bire çıkmış. Bence bir doktora daha gidin.
Geçmiş olsun.
İstanbul'da mı oturuyorsunuz?Gideceğim ama ilk önce iyi bir doktor mulmak istiyorum çünkü kafatasımdaki kalsifikasyapnu görüp sırf para kazanmak için ameliyat etmelerinden korkuyorum
iyice araştırıp bir üniversite hastanesine mi gitsen acaba? :26:mersinde oturuyorum istanbulda gittiğim doktorum adı yanılmıyorsam mehmet özek di