• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baş ağrısı

jarelbestel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
35
0
6
34
İçel Mersin
4 yıldır baş ağrısı çekiyorum hemde çok şiddetli.doktora gittim senin omurgan eğik ve sinir sıkışmasından dolayı ağrıyor dedi amaliyat olma şansın var ama yaşın küçük olduğu için yapamaayız dedi. ben daha kaç yıl bu ağrıyı çekecem ya biri bana yardımcı olsun :(:50:

öncelikle geçmiş olsun. bir doktorun dediği ile kalmanı ya da ameliyat olmanı değil bir kaç doktorun onayını tavsiye ederim. ağrı kesici ilaç vermedi mi peki?

öncelikle geçmiş olsun. bir doktorun dediği ile kalmanı ya da ameliyat olmanı değil bir kaç doktorun onayını tavsiye ederim. ağrı kesici ilaç vermedi mi peki?

çok fazla ağrı kesici ilaç kullanıyorum ama artık bünyem alışınca etki etmiyor. bir başka doktora daha gittim o sitresten,piskolojik dedi ve sinir ilaçları verdi kullandım 1 yıl ama bıraktım çünkü çok fazla kilo aldırdı:2:

doktor kontrolünde bırakmışssındır umarım. ben de küçüklüğümden beri antibiyotik ya da ağrı kesici ilaç çok kullanmışımdır ( sürekli hastalanırım). 2,5 sene önce bazı şikayetlerimden dolayı nöroloji doktoruna gittim. ms hastalığına benzettiğini söyledi, bir başka doktor tümör dedi sonra ms dedi. 6 ya da 7 doktora gittim. sonunda ms konusunda uzman bir profesör doktora muayene oldum. yani diyeceğim o ki, inşallah basit bir nedenden dolayı ağrın oluyordur, ama sen tedbirini alıp konunun üzerine düşmelisin..

Merhabalar,

Benimde uzun yıllardır sık ve şiddetli baş ağrılarım var. Belirtiler, yaşadıklarım herşey migren ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşündürdü bana. Hatta kime anlatsam aynı ihtimali duydum. Şimdi bir doktora gideceğim ama Dahiliye bölümünden mi randevu almak gerekir yoksa Nöroloji bölümünden mi acaba?

Migreni olan bir arkadaşım Nöroloji bölümünde kendi doktorunu tavsiye etti, teşhisini orada koymuşlar. Ben de öyle mi yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back