• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bas Agrisi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kizlar 10+5 gunluk hamileyim. Oglen 12den beri bas agrisi cekiyorum. Minoset ictim fayda vermedi oglen. Uyudum yok gecmiyor. Yemek yedim tekrar yattim banamisin demedi yine gecmedi. Simdi yine minoset ictim yine ayni agri gecmiyor bir turlu. Bu bas agrisinin sebebi ne olabilir. Nasil gecirebilirim. Herseyin basi saglikmis ya valla bir kez daha anladim bunu. Nasil gecer bu bas agrisi. Fikri olan yazsin lutfen

Migren gibi bi rahatsızlığınız mı var? Ben yaklaşık iki haftadır çekiyorum baş ağrısını. İlaç alsam da fayda etmiyor ben de almıyorum ama sessiz karanlık bi yerde uyumak biraz rahatlatıyor

Hamileligin ilk aylarinda oluyor bnde yasamistim oyle baş ağrısı ozaman gordum siddetli. Hap falan fayda etmiyor 4.aydan sonra bulantim ve baş ağrısı gitmisti

Migren gibi bi rahatsızlığınız mı var? Ben yaklaşık iki haftadır çekiyorum baş ağrısını. İlaç alsam da fayda etmiyor ben de almıyorum ama sessiz karanlık bi yerde uyumak biraz rahatlatıyor
yok canim migrenim. Acken basim arada agrirdi onceden ama bu seferki bi degisik bir agri ne zaman gelecegi belli olmuyor. Doktora gidince sorucam bakalim insallah onerebilcegi farkli seyler olur. birde enseden geliyorsa agri tansiyon diye duymustum. Belki doktor takip yaptirir tansiyonumu

Hamileligin ilk aylarinda oluyor bnde yasamistim oyle baş ağrısı ozaman gordum siddetli. Hap falan fayda etmiyor 4.aydan sonra bulantim ve baş ağrısı gitmisti
Benimde minoset icince geciyor. Tup bebekle hamile kaldim suan yeterince ilacim var inanin minoseti icmemek icin cok direniyorum ama yok malesef onu icmeden gecmiyor. insallah benimde gecer de olmaz bir daha

migren gibi duruyor nasıl bir baş agrısı
kafanın yarısı ve bir göz arkası agrısı gibi mi
Ensemden basliyor canim agrisi. Valla insallah migren degildir. Ama agridi zaman ben ben olmuyorum sacimi yolcak derecede agriyor

Merhabalar arkadaşlar benimde bir sorum olacak 17 haftalık hamileyim yaklaşık 13 haftalık iken bir baş ağrım başladı anlatmam o kadar kötü sadece başımın bir bölgesinde tepe ve arka kısmında saniyelik keskin bir ağrı doktora gittim sağ burun tıkanıklığı ve sinüzit görünüyor denildi spray verildi banamisin demyor gün aşırı oluyor ve gerçekten canımı sıkmaya başladı mr çekilmek istiyorum fakat doktor gerek yok diyor bu durumda olan arkadaşlar var mı lütfen cevabını bekliyorum

Back
X