Baş ağrısı için verilen Selectra 25 mg

hawana

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
802
590
323
Edirne
Bir derdim var bölümüne açtım konuyu ama pek sallayan olmadı :) bir de burada şansımı deneyeyim dedim.

2 sene önce yoğun baş ağrısı nedeniyle beyin cerrahına gitmiştim, muayene edip MR çekip migren teşhisi koymuştu bana.Geçen hafta ağrılarımın artması ve bu kez boyundan başlaması sebebiyle nöroloğa gittim,bana sendeki migren değil gerilim tipi baş ağrısı dedi,MR çekmedi sadece kan değerlerime baktı(sorun yokmuş). İlaç olarak da Arveles,Relpax ve Selectra 25 mg verdi.

Arveles bende hiç etki yapmaz onu almadım,Majezik veya Advil işimi görür ama diğer iki ilacı hiç duymadım,Selectra antidepresanmış ve okuduğum kadarıyla yan etkileri baya bir fazla,uyku düzenimi sağlasın diye verdi doktor.

Selectra kullanan ver mı aranızda?Çok kararsızım kullanmak konusunda,antidepresan öyle ha deyince başlanıp bırakılmıyor,ama bir yandan da uykum düzene girsin istiyorum

Siz ne gibi etkisini/yan etkisini gördünüz?

selectra antidepresan diye hatırlıyorum kullandım bi dönem tamamen bitkisel zararsız diye nörolog " burun estetiği olup mutlu olmadığım" için kbb doktorum tarafından yönlendirildiğim ' tarafından verildi bi zararını görmedim ama bana tamamen zararsız diye ailemede placebo denmiş doktor beni aptal yerine koymuştu yani ama cok hafif uyuşturdu mu atırlamıyorum 5 sene gecti üzerinden yaas yavas hatırıyorum düzenli kullanmadım kullandığımda neşeli oluyodum

yanlış olmasın sınavlara hazırlanıyorum diyede vermiş olabilir felaket zihin acan birşey kullanmıştım ama selectra mıdır bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…