Bas agrisi Gebelik belirtisi mi

Sagol canim ❤ peki sen yumurtlama takibi falan bisey yapmismiydin canim
yumurtlama gunumu zaten kendim anliyodum ama her ihtimalr karsi ovulasyon testi yapmistim bi ise yaramamisti en son hic dikkat etmedm yumurtlama yunlerimedr dikkat etmedm hatta yumurtlamadan sonra hic iliski olmadi diyebilirim kendi haline biraktim ve oldu. Ben sogan kuru yaptim a o ise yaradi diye dusunuyorm

Sogan kuru nasil oluyo canim

Sogan kuru nasil oluyo canim
canim adetin bittiginde basliyosun 15 gun yapiyosun. 2 su bardagi su kaynatiyosun, 1 tane orta boy yemeklik soganin kabuklarini soyuyosun, dorde bolup kaynayan suyun icerisine atiyosun, 5 dakika daha oyle kaynatiyosun, 1 su bardagina suzdurup ilitip iciyosun, ne soguk ne sicak olacak ilik olacak. Sabah aksam yemeklerden once iciliyo. Adetin bittiginde basliyosun 15 gun iciyosun

Cok tesekkur ederim canim eyerbu ay yoksa bunuda deniycem bunu saglik sorununolmadan da icebiloyormusun

Cok tesekkur ederim canim eyerbu ay yoksa bunuda deniycem bunu saglik sorununolmadan da icebiloyormusun
mide rahatsizligin yoksa icebilirsin sifasini goreceksin emin ol ama iyice arastir duzenli yap. Her kadinin yapmasi gereken bi kur bence cunku rahimi temizliyo benden mesela iltihap gibi akinti oldu megersem iltihap varmis onu atti vucudumdan. Sonra gebelige hazir hale geldi iste

Cok sukur insallah yardimci olur deniycem sagol kuzum

ben hamileyim yeni ogrendim daha 5 haftalik burda bir cok kisi bana destek oldu bende simdi benim gibi olanlara destek oluyorum cok guzel bi duygu
Bir şey sorabilir miyim belirtileriniz ne idi bende 1 yıldır çocuk istiyorum, reglim gecikmeden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü reglim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağrılarım hala devam ediyor, şu an da da baş ağrım var reglim tam 13 gün gecikti. 9 gün önce kan testi yaptırdım. acaba hamile miyim

canim ben bugun 6 haftalik hamileyim ve hala belirtim yok. 5. haftama girdigimde kahverengi lekelenmem basladi hala devam ediyo. Yani 5. haftaya kadar hic bi belirti yasamadim suandada lekelenme disinda bisey yasamiyorum. Belirtilere cok takili kalma kisiden kisiye degisiyo.Kan testi yaptirdiysan yoktur canini sıkma kendini sal vucudunu rahat birak rabbim sanada hic ummadigin bi anda nasip edecek bak gorursun❤

Teşekkür ederim haklısınız, İnşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…