baş ağrısı çekenler

izmirlikrc35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
6
3
33
Merhabalar benimle aynı sorunu yaşayıp da çeken varmı lütfen yardım edin kızlar !!!!! Başımın üst kısmında dolgunluk ve değişik bir ağrı var 3 gündür ve böyle bazen bayılacak gibi oluyorum sanki gözlerimin arkasına değişik bir ağrı oluyor gelip geçici şekilde ama başım hiç geçmiyor ağrısı ensemden beynimin üzerinde gibi ağrı ama en yoğun duyduğum ağrı başımın üst kısmında yani tepesinde panik atak ankisitiye hastası olduğum için emr yada tomografi ye girmedim panik atağım tuttu geri çıktım ama çok korkuyorum bişey varsa diye de benimle aynı sorunu yaşayan varmı ?????

Enseden diye tarif edilince tansiyon olur genelde. Düzenli ölçüp yazın. Sedasyonla çekilsin bence mr tomogrofi filan artık hangisi lazımsa.

Benimde pazar günü basladi en küçük kizimin tenis dersi vardı çok sıcaktı güneş mi geçti acaba diye düşündüm pazartesi sabah bir şeyler yedim ve 2 tane ağrı kesici aynı anda içtim oglen oldu gecmedi 2 tane daha aynı anda içtim akşam aynı şekilde gecmedi ama dayanmaya çalıştım uyudum şimdi uyandim aynı agri bu arada bu 3 gün için yani pazartesi salı çarşamba için çok fazla uyarı yapılmış astrolojik olarak sürekli önüme düştü internette çok büyük bir enerji açığa çıkacakmış gezegen dizilimleri vs vs ben ona bağlıyorum çünkü 2 ağrı kesici ile gecmeyen ağrım hiç olmadı benim

Tahminimce boynunuzda sanki tahta bir cubuk varmis gibi sertlik hissi de tasiyorsunuzdur, dogru mu dusunuyorum?

Gittim ama önemli bir şey yok dedi Şuan yeni uyandım bu seferde kamun arka kısmı Çaltıcak gibi ağrıyor içinde dolgunluk hissi var sağ kalıma gözüme vuruyor ağrı
Bahsettiğiniz gerilim tipi bas agrisi aynisini 1.5 senedir yaşıyorum. Bir geciyor geri geliyor yaşam kalitem 0 ne olduysa hamilelikte oldu. Antidepresen diyor doktor ama emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…