- 9 Şubat 2015
- 33
- 3
- 6
- 32
24 yaşındayım ve çocukluğumdan beri hep başım ağrır her hafta mutlaka en az 2 gün ağrır ve bu yüzden hiç doktora gitmedim. ilaçlar bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama ağrım başlayınca gözümü açamıyorum o kadar şiddetli. denemediğim ilaç kalmamıştır. parfüm sıkamıyorum, arabaya binemiyorum, spor yapan biriyim başımı öne doğru eğsem hemen başlıyor en son 3 gün boyunca hiç kesintisiz azalma bile olmadan ağrıyınca artık dayanamadım ve internetten okuduğum ninemin de yaptığı acı kavun'u yapmaya karar verdim. bu mevsimde olmayınca internetten sipariş ettim. sulandırılmış bir şekilde gönderdiler. başımı koltuktan aşağı sarkıtıp 2-3 damla yaptım direk genzinize geliyor ve tadı zehir gibi o yüzden ninemin önerdiği şekilde zeytin yağıyla karıştırıp yaparsanız boğazınız tahriş olmaz. hemen boğazınız ve burnunuzun içi şişiyor burundan nefes alamıyorsunuz ve boğazınız 1-2 gün şiş kalıyor. internette hemen burnun akmaya başladığı yazılmış hep ama benim ertesi gün akmaya başladı 1 hafta sürdü. grip oluyormuşsunuz gibi 1 hafta burnunuz akıyor sinüzit sanırım bu. ve 1-2 gün baş ağrısı oluyor ben iğne yaptırdım o 2 gün boyunca. ama burnunuz çeşme gibi oluyor ilk gün rahat uyuyamıyorsunuz. ben yapalı 3 hafta oldu ve 2 haftadır başım hiç ağrımıyor eğildiğimde, parfüm sıktığımda, alkol aldığımda bile artık başım ağrımıyor kuş gibi oldum kesinlikle tavsiye ederim :)