• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartolin kisti ameliyyatindan sonra iyilesme kac gun ceker?Acil,lutfen....

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.Bir hafta sonra bartolin kisti ameliyyatim var,yalnis anlamadiysam doktor bezi alicak.Iki tane bartolimim var hemde.Sormak istediyim suki,ameliyyatdan kac gun sonra tam iyilesdiniz,ben Amerikaya gidiyorum da,onun icin soruyorum.Erken bilet alip da,sonra yolda aci cekmek istemiyorum.Lutfen cevap verin.

bende bartolin kisti ameliyatı oldum.bir kaç günde iyileştim işime döndüm.hiçbir problemde yok çok şükür.3-4 sene oldu ameliyat olalı.geçmiş olsun..

Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.Bir hafta sonra bartolin kisti ameliyyatim var,yalnis anlamadiysam doktor bezi alicak.Iki tane bartolimim var hemde.Sormak istediyim suki,ameliyyatdan kac gun sonra tam iyilesdiniz,ben Amerikaya gidiyorum da,onun icin soruyorum.Erken bilet alip da,sonra yolda aci cekmek istemiyorum.Lutfen cevap verin.

bende oldum ama hemen iylesiliyo problem yaratmiyo
yanliz doktorunla gorusmeni tavsiye ediyorum ben Capaa olmusutm o bezlerin alinmasi gerekmiyor doktor o kisimdan sac teli kalinliginda sonda seklinde bisey yapiyor tam olarak bilmiyorum ama ben 5-6 yil once oldum allaha sukur hicbir sorunum kalmadi ama bezlerin alinmasi mantikli deil
sonuc olarak onlar sana lazim sivi islanma yasayabilmen icin
bence doktorunla gorus tekrar bezler alinmadan ne sekilde olabiliyo de
tavsiye tabikiii
ama sonrasinda hemen iylesiliyo problem yok cnmm

Idilga sagol canim cevabin icin.Aslinda bilemiyorum,kist yeniden yaranir diye korkuyorum,onun icin de beziyle alsinda bir defelik kurtulayim diye dusunuyorum.Ama bir yandan da haklisin,onun da kendince islevleri var.Bakalim,doktorumla konusucagim,mumkunse aldirmamaya calisicagim.Sagol...:71:

bende bartolin kisti ameliyatı oldum.bir kaç günde iyileştim işime döndüm.hiçbir problemde yok çok şükür.3-4 sene oldu ameliyat olalı.geçmiş olsun..

geçmiş olsun. ben 19 yasındayım bekarım ve bahtıolin ameliyatı oldum evde pansuman yapıyorum o bölgeye bu ameliyat kızlık zarına zarar verirmi kızlar merak ediyorum

Merhaba,

ben 5 ay oldu operasyon olalı ancak halen ilişkiye giremiyorum. Çok ciddi ağrılarım ouyor. Ameliyatınızı nerede olduğunuzu öğrenebilir miyim?

Persembe günü bartolin kisti ameliyatı oldum sağdaki bez çıkarıldı soldaki işini görür dedi doktor ameliyattan çıktım baya ağrıya ağrı kesici iğne akşama ağrım geçti akşam çıktım hastaneden ameliyat yerim şiş hafif ve mor baya kan toplanmış doktor 1 hafta yatacak dedi ağrım yok bugün 3. Günüm sadece sislik ve morluk var oda kızlık zarı esneklik o ameliyattan sonra orda kan toplamış zamanla geçecek dedi perşembe kontrolü var inş geçecek morluk sislik korkulacak bişey yok iyileşme sürecini yazicam

Gecmis olsun ben de ameliyat oldum ama tamamen aldırmadım.keşke aldırsaydım. Tekrarliyor meret

merhaba, benimde Bartholin kistim var 2 ay falan oldu cikali ,doktor bezin tamamini alicaz dedi bende agrim sizim yok diye ,dogal kurler denedim, kuru dut, daha sonra limon melisa, karabas otu ,hic bir ise yaramadilar :) kistim buyumeye basladi ceviz kadar oldu, korkum operasyondan sonraki iyilesme sureci, ne kadar surede iyilesiyor? hepsini aldırmadan olurmu? tekrar ediyormus sanirim
bezin tamanini aldiranlarin yardımcı olabilirmi lutfen :)

merhaba, benimde Bartholin kistim var 2 ay falan oldu cikali ,doktor bezin tamamini alicaz dedi bende agrim sizim yok diye ,dogal kurler denedim, kuru dut, daha sonra limon melisa, karabas otu ,hic bir ise yaramadilar :) kistim buyumeye basladi ceviz kadar oldu, korkum operasyondan sonraki iyilesme sureci, ne kadar surede iyilesiyor? hepsini aldırmadan olurmu? tekrar ediyormus sanirim
bezin tamanini aldiranlarin yardımcı olabilirmi lutfen :)

2 yıldır bartolin belasıyla uğraşan biri olarak size tüm çektiklerimi anlatmak istedim.2 yıl önce 3 gün içinde musallat oldu Allah kimsenin başına vermesin intihar eşiğine geliyor insan.koştur koştur doktorlar akıl almaz bi fiyata ameliyat oldum acı bademde içini boşalttılar aynı gün eve dönüş bi rahatlama hissi ertesi gün normal hayata döndüm.1 ay sonra ordaki şişliği tekrar farkettim tekrar doktora gittim normal olduğunu acı sıxı vermediği sürece önemli olmadığını söylediler.taki geçen ay mantar illetiyle uğraşıp bu ağrının tekrar başlamasıyla zorlu bi yola girdim.doktora gittim ve bezin alınması gerektiği söylendi.2 gün sonra ameliyat için sıra alındı.bu sefer doktorum bayandı ve ben daha bilinçliydim.ameliyata girene kadar yatıp kalkamaz oldum ameliyatım sabah oldu öğlen gözlerimi açtığımda resmen ağrıdan sancıdan kıvranıyodum.akşama kadar 4 tane ağrı kesici iğne yapıldı of demedi o derece ağrılıydı.doktorum geldi bu tür vakalarda hemen bezin alınması gerektiğini söyledi 2 sene boyunca kist kökleşmiş resmen kazıyarak çıkardıklarını anlattı.7 cm olan bikist düşünün.4 dikiş atılmış.akşama eve gittim ama 5 gün yataktan çıkmadım desem yeridir.kanama ve şiddetli ağrım vardı.5 günün sonunda oturukrn ağrı vardıbu hemen hemen 1 ay sürdü yanmalar batmalar korkmayın.sonra kuş gibi hafifliyceksiniz.şimdi o günler aklıma geldikçe gülüp şimdiki halime sükrediyorum.size tavsiyem bu belaya yakalandıysanızkesinlikle içini boşaltıyım ağız yöntemi yaptırayım diye uğraşmayın.bezi aldırmadığınız sürece ömrünüz boyunca uğraşırsınız.ben kurtuldum.Allah hepinize yardım etsin

Merhaba,

ben 5 ay oldu operasyon olalı ancak halen ilişkiye giremiyorum. Çok ciddi ağrılarım ouyor. Ameliyatınızı nerede olduğunuzu öğrenebilir miyim?
Merhaba, siz bezi tamamen mi aldırmıştınız yoksa farklı bir işlem mi yapılmıştı? Bahsettiğiniz 5 aylık ağrı ne kadar daha sürdü? Bir yerde geçmiş olmasını umuyorum 😐 Acaba sizin kistinizin boyutu çok mu büyüktü de ağrınız bu kadar uzun sürdü? Ben de bezi aldırmayı düşünüyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Back
X