Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yüksek ihtimalle kurutur ama aynı yerinde , 6-7 ayda bir tekrarlayarak devam etme ihtimali yüksek. Geçmiş olsunSu an hafif ağrı ve zonklama var antibiyotik kullanıyorum inşallah kurutur. Sizlerdede yasayan varmı.
Ahhh arkadaşım benim 7 yada 8 .oluşum.ilk genç kızken oldum.şuan 40 yaşındayım düşünün artik.doktorum bir daha olmayacak dedi açık bırakmış 5 cm kadar.15 gün dikişlerin geçer dedikızlar bu çok karşık bir hastalık nasıl , sıvı kanallarında tıkanıklık yaşadınız mı peki
benım sorunuma dr lar bile çare bulamıyor , anlamıyorlar ki bulsunlar ,
tek verdikleri antibiyotık ve mantar kremi ,
allahım düşmanımın basına bile vermesin bu derdi.
Ahhh arkadaşım benim 7 yada 8 .oluşum.ilk genç kızken oldum.şuan 40 yaşındayım düşünün artik.doktorum bir daha olmayacak dedi açık bırakmış 5 cm kadar.15 gün dikişlerin geçer dedi
Amin inşallah yasamayiz. Siz hangi sehirdesiniz.benim ceviz büyüklüğünü geçmişti.sanırım olayı yaşamamız ve yaşımız herşey aynı ,
bende bekarken olmuştu , sıvı kanallarım tıkandı hamileyken çok düzenli ilişkiye giremedik diye ,
sonra bartolın kıstım oldu , geçen ay gene bir yanma ufacık bir balon oluştu tüp bebek tedavisi oldum gene ilişki yasak gene yasadım aynı sıkıntıyı,
şimdi çocuk olayından bile vazgeçtim allahım o derdi bana vermesin yeter diye dua ediyorum .
Merhabalar Abla larım ben 18 yaşında bakire bi kızım 10 15 gün önce vajinada yakın alt kısma doğru bi yerde sivilce gibi birsey vardı Fındıktan daha küçük sıkıyim dedim ucu yoktu bende kendisi dolar geçer dedim büyüdü tekrar sıkıyim dedim aradan 10 gün geçti taş gibi cevizle fındık arası bi büyüklük oldu ya geçer diye bekledim geçmedi bende iyice sıkınca kan çıktı ve dudak kısmı şişti en sonunda patlattım ve dayanamadim artık anneme söyledim onunda olmuş bu bartholin ve 7 sene çekmiş ameliyat bile olmuş ama geçmemiş şimdilik onda yok hijyenine dikkat ediyor ertesi günü yani bugün doktora gittim bana bartholin apsesi değil de dudak kenarı enfeksiyonu gibi duruyor dedi ağır antibiyotik verdi 2 kutu yanında mide ilacı ile 7 gün sonra kontrole gideceğim Saraçoğlu bartholin apsesi için dut kurusunu öneriyor denemenizi öneririm ablalarim antibiyotik ise yaramaz sa bende deneyeceğim 2 bardak kaynatılmış suya 2 yemek kaşığı dut kurusu 7 dakika birlikte kaynatin sabah akşam aç karna yemekten yarım saat önce için ama sakın ! Şeker hastaları bunu denemeyin lütfen
güzelim çok geçmiş olsun öncelikle
senın yürürken oturup kalkarken ağrı yada çişini yaparken yanma yapıyormuydu , ,
antibiyotık inşallah işe yarar .
Ablacım teşekkür ederim antibiyotik kullanımım iki gündür devam ediyor ve gözle görülür fark var sis kısımlar oldukça indi fakat tabiki yinede şişlik var en azından cook sis değil ağrısı arada oluyor dediğin gibi yürürken otururken yatma ihtiyacı duyuyordum antibiyotik sayesinde o da hafifledi olabildiğince içindeki iltihabı akıtiyorum patlattımda doktorum bana iyi yapmissin dedi ağrısının geçmesi için ve rahatlamak için agridikca sıkıyorum ve iltihabı bosaltiyorum böylece sislikde az da olsa iniyor idrarimi yaparken idrarim apse ucuna değince dediğin gibi sızlama oluyor günlük çamaşırımı degistirip her tuvaltten sonra sıcak el yakmayacak suyla temizlik yapıp kurulaniyorim sıcak su da ağrısını alıyor ablacım
allah şifa versin güzelim sanada banada hepimize , çünkü benım için bu hastalık gerçekten tedavisi dr lar tarafından bilinmediği için çok zor geliyor.
Merhaba bende aynı durumdayım dut kürü işe yaradı mı bende de nohut büyüklüğünde bir şişlik var ama ağrı yok sadece kaşıntı varMerhabalar Abla larım ben 18 yaşında bakire bi kızım 10 15 gün önce vajinada yakın alt kısma doğru bi yerde sivilce gibi birsey vardı Fındıktan daha küçük sıkıyim dedim ucu yoktu bende kendisi dolar geçer dedim büyüdü tekrar sıkıyim dedim aradan 10 gün geçti taş gibi cevizle fındık arası bi büyüklük oldu ya geçer diye bekledim geçmedi bende iyice sıkınca kan çıktı ve dudak kısmı şişti en sonunda patlattım ve dayanamadim artık anneme söyledim onunda olmuş bu bartholin ve 7 sene çekmiş ameliyat bile olmuş ama geçmemiş şimdilik onda yok hijyenine dikkat ediyor ertesi günü yani bugün doktora gittim bana bartholin apsesi değil de dudak kenarı enfeksiyonu gibi duruyor dedi ağır antibiyotik verdi 2 kutu yanında mide ilacı ile 7 gün sonra kontrole gideceğim Saraçoğlu bartholin apsesi için dut kurusunu öneriyor denemenizi öneririm ablalarim antibiyotik ise yaramaz sa bende deneyeceğim 2 bardak kaynatılmış suya 2 yemek kaşığı dut kurusu 7 dakika birlikte kaynatin sabah akşam aç karna yemekten yarım saat önce için ama sakın ! Şeker hastaları bunu denemeyin lütfen