bartın

rana62

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
1.012
66
45
selam daha önce bir konun içinde sormuştum ama kaç zamandır bir cevap alamadım o yüzden konu açıyorum . bartınlı arkadaşlardan rica ediyorum bana bartınla ilgili bilgi verebilir misiniz mesela eğitimi nasıl benim için eğitim durumu çok önemli kızım ve oğlum için ,ekonomisi,sosyal faalyetleri ,ev kiraları , pazarı, ısınma olarak kalorifer mi soba mı daha çok yaygın ya ne bileyim işte bunun gibi çünkü oraya taşınmayı düşünüyoruz eğer bizim için uygunsa ha bir sorum daha var eşim bilgisayar ve uydu işi yapıyor bu meslek orada ne kadar geçerlidir ? şimdiden herkese teşekkürederim :)

Merhaba Rana hanım kusura bakmayın özel mesaj gönderemiyorum sorularınıza gelince öncelikle bartın doğa olarak çak güzel, mavi ile yeşilin buluştuğu batı karedenizin en şirin illerindendir. Yaz aylarında deniz, kum ve güneşi sevenler için İnkumu-amasra-çakraz-mugada-güzelcehisar-kururucaşile gibi birçok plajlara sahiptir bu plajların hepsi yaz aylarında bi hayli turist çekmektedir. Biraz içerde kalan ulus ilçesi ise orman, yayla ve şelaleye sahiptir. Piknik ve mesire alanları mevcuttur. Bartın üç ilçesi ile birlikte toplam 190.000 nüfusa sahiptir, bartının merkez nüfusu ise 52.000 dir. Bartının eğitim durumu iyidir. Güzel sanatlar lisesi dahil vardır. 2008 yılında Bartın Üniversitesi kurulmuştur. Sosyal faaliyetlere ilişkin olarak büyük şehirlere göre kısıtlı olabilir öyle büyük alış veriş merkezleri yoktur. Sineması vardır. Bartında kaloriferli evlerin kirası yakıt dahil 400-500 TL arasındadır. Bartın da her türlü sebzeyi ve meyve yetişir. Bartın pazarı meşhurdur, köylülerin geçim kaynaklarının en başında bu ürünleri pazarda satmak gelir. aklıma gelenler bu kadar.

Merhaba Rana hanım kusura bakmayın özel mesaj gönderemiyorum sorularınıza gelince öncelikle bartın doğa olarak çak güzel, mavi ile yeşilin buluştuğu batı karedenizin en şirin illerindendir. Yaz aylarında deniz, kum ve güneşi sevenler için İnkumu-amasra-çakraz-mugada-güzelcehisar-kururucaşile gibi birçok plajlara sahiptir bu plajların hepsi yaz aylarında bi hayli turist çekmektedir. Biraz içerde kalan ulus ilçesi ise orman, yayla ve şelaleye sahiptir. Piknik ve mesire alanları mevcuttur. Bartın üç ilçesi ile birlikte toplam 190.000 nüfusa sahiptir, bartının merkez nüfusu ise 52.000 dir. Bartının eğitim durumu iyidir. Güzel sanatlar lisesi dahil vardır. 2008 yılında Bartın Üniversitesi kurulmuştur. Sosyal faaliyetlere ilişkin olarak büyük şehirlere göre kısıtlı olabilir öyle büyük alış veriş merkezleri yoktur. Sineması vardır. Bartında kaloriferli evlerin kirası yakıt dahil 400-500 TL arasındadır. Bartın da her türlü sebzeyi ve meyve yetişir. Bartın pazarı meşhurdur, köylülerin geçim kaynaklarının en başında bu ürünleri pazarda satmak gelir. eşinizin işi ile ilgili olarak da dükkan açabilir aklıma gelenler bu kadar.

kesınlıkle bartın superdır yasam cok kolaydır.tabı denıldıgı gıbı alıswerıs merkezlerımız yoktur onun ıcın ıstanbl yada bnzerı yerlerden gelenler zorluk cekebılır ben kndı adıma konusayım bartın dogumlu oldugum ıcın cok sewıorum burayı we seneye ayrılmak zorunda oldugum ıcınde kendımı cok sanssız hıssedıorum

kızlar çok sevindim cevap verdiğiniz için evet bartını şöyle bir internetten baktık çok güzel işte tek sorun iş konusu nasıl olur ki o düşündürüyor bizi uydu ,bilgisayar işi nasıl olur ki ?

Bartın güzeldirr 9 senedir her yaz 1 ayımızı orda geçirirzz =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…