Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var ve ara sıra inanılmaz ağrı yapıyor gebe kalmaya yada bebeğe hiç bir zararı yok ufak bi işlemle boşaltılabiliyor ama tekrarlama riski çok yüksek olduğu için ben tercih etmedim. Ara sıra kendiliğinden geçiyor bazen yine tekrarlıyor tamamen geçmiyor ne yazık kiVajinamın sağ tarafında bir şişlik var baya araştırdım ve bartholin kisti olduğunu öğrendim.Doktora gittim o da aynısını söyledi ancak bu şişlik geçmiyor.Geçmesi için ne yapmalıyım ve nişanlıyım bu çocuk olmasına engel midir?
Anladım zararı yoksa sadece görüntü olarak bozukluk duruyo sağlık açısından sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı yokBende de var ve ara sıra inanılmaz ağrı yapıyor gebe kalmaya yada bebeğe hiç bir zararı yok ufak bi işlemle boşaltılabiliyor ama tekrarlama riski çok yüksek olduğu için ben tercih etmedim. Ara sıra kendiliğinden geçiyor bazen yine tekrarlıyor tamamen geçmiyor ne yazık ki![]()
Doktor bartholin kisti dediyse korkmayın benim bartholin kistim 4 yıldır var ağrısı ve görüntüsü hariç bi sorun yaşamadım gebe de kaldımAnladım zararı yoksa sadece görüntü olarak bozukluk duruyo sağlık açısından sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı yok![]()
Teşekkür ederimmDoktor bartholin kisti dediyse korkmayın benim bartholin kistim 4 yıldır var ağrısı ve görüntüsü hariç bi sorun yaşamadım gebe de kaldım![]()
Peki boyutu ne kadar sizinkinin acıkcası ben ayakta aynadan baktigimda cevize yakın büyüyor ve baskı yapıyor doktora kontrol masasinda baktigi icin o kadar şiş durmuyor.benimkinide gözlemleyelim demisti ama sanki orda bisey varmış hissi oluyor beni rahatsız ediyor.sizdede oyle bir doluluk hissi yaratıyormuydu acaba ?Doktor bartholin kisti dediyse korkmayın benim bartholin kistim 4 yıldır var ağrısı ve görüntüsü hariç bi sorun yaşamadım gebe de kaldım![]()
Doluluk hissi yaratıyor hatta elimle baktığımda içi sert benimde ceviz büyüklüğünde var bazı dönemlerde cevizden büyük bile olduğu oluyorPeki boyutu ne kadar sizinkinin acıkcası ben ayakta aynadan baktigimda cevize yakın büyüyor ve baskı yapıyor doktora kontrol masasinda baktigi icin o kadar şiş durmuyor.benimkinide gözlemleyelim demisti ama sanki orda bisey varmış hissi oluyor beni rahatsız ediyor.sizdede oyle bir doluluk hissi yaratıyormuydu acaba ?
Doktor tedavi uygulamadı mı peki sizePeki boyutu ne kadar sizinkinin acıkcası ben ayakta aynadan baktigimda cevize yakın büyüyor ve baskı yapıyor doktora kontrol masasinda baktigi icin o kadar şiş durmuyor.benimkinide gözlemleyelim demisti ama sanki orda bisey varmış hissi oluyor beni rahatsız ediyor.sizdede oyle bir doluluk hissi yaratıyormuydu acaba ?
Hayır apse olmadigi icin gozlemleyelim dedi sadeceDoktor tedavi uygulamadı mı peki size
Evet genelde öyle oluyo galiba herhangi bi zararı da yok apse olmadığı sürece sadece görüntü olarak şiş duruyoHayır apse olmadigi icin gozlemleyelim dedi sadece
Bilmiyorum ki goruntuden cok bende yururken filan orda bir doluluk yaratiyir sinirimi bozuyor,ayrıca bazen igne gibi batma yapiyorEvet genelde öyle oluyo galiba herhangi bi zararı da yok apse olmadığı sürece sadece görüntü olarak şiş duruyo
Bilmiyorum ki goruntuden cok bende yururken filan orda bir doluluk yaratiyir sinirimi bozuyor,ayrıca bazen igne gib
Ben de görüntü hariç bi sıkıntısı yok ama varlığı bile insanı sinir ediyoBilmiyorum ki goruntuden cok bende yururken filan orda bir doluluk yaratiyir sinirimi bozuyor,ayrıca bazen igne gibi batma yapiyor