ya onu çok seviorum bu sevginin karşılıksız kalması beni mahveder yaaÇok üzgünüm çoook
Makbuş'ta olmadı üzerinde bandaj vardı ama belki de biz görmedik.
Zorlamıştır biraz ondan olabilir,komşumuzun kedisinde öyle olmuştu.Şimdi tosun gibi maşallah.
Veteriner normal dediyse birşey olmaz canım korkma,kediler kendilerini hemen toparlıyor.
Bizim nane molla bile o kadar hastalık atlattı.Senin kızın da atlatır küçük dahaa.s
Benim için öp kedi hanımı
canım ya öpmemmi hep öpüom onu zaten hiç indirmiom kucağımdan a.s kızımın sesi bile çıkmıo o da memnun halinden :jeyyar:
şanslıymış,barınaklara gidip de hayvan sahiplenen çok az.sizi tebrik ederim o yüzden,çok iyi bir düşünce.
bizim kedimiz de kısırlaştırıldı ve bandajsızdı,herhangi birşey olmamıştı bizde.umarım sorun yoktur.bizimki çabuk toparlanmıştı,darısı sizin kıza.
size gelene kadar neler yaşamıştır,Allah bilir o yüzden çekingen olması normal.6 ay karanlık bi odada yaşamış bir kediyi yatak altından çıkarmam 2 haftamı almıştı.2 hafta sonra da 2 dk ayrılmaz olmuştu,artık bunalıp itiyordum ama hemen geliyordu yalaka :1rolleyes: sabırlı olmak,ürkütmemek lazım.ki sizinki çok daha iyi durumda,yakında güvenir.yeter ki sabırlı ve sakin olun.kediler köpekler gibi değil,yapılanı affetmiyor pek.
bakımlarına dair çok bir şey yok aklımda.kediler temiz,titiz hayvanlar.sık tazelenen su,biraz mama(market mamalarını tavsiye etmem),mümkünse her hafta yıkanan bir kedi tuvaleti(pis kumu küreğiyle alsak da altta birikme olacaktır).sosyalleşmesi için eve gelen giden olması iyi olur.kısır olduğu için gürültü sorunu olmayacak,şanslısınız :lepi:
ve önemli bir konu;hergün düzenli fırçalarsanız etrafta uçuşan tüylerden kurtulursunuz.
tabii zevkle kaydirigubbakcemile5 karşımda bilinçli bir sahip gördüm o yüzden fazla zorlanma olmayacak gibi a.s
ne güzel,sevgi dolu bir kediymiş.elizabethi kullanabildiğine göre çok da uslu olmalı,bizimki ilk dakikada attı,bir daha takamadık :jeyyar:
bu fıstığı bir gün biz de görürüz umarım :)
canım tebrik ederim öncelikle uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum kedikıza ve size:)
eve alışamamıştır canım henüz sana alışsa da eve alışması biraz zaman alabilir
benim oğlum da ilk geldiğinde koltuk altından çıkmazdı hatta yanına gitmek istediğimizde bize tıslar saldırmaya çalışırdı
o yerini benimseyene kadar beklemeniz lazım ama sen özleyince ortaya çıkmasını isteyince eline bir ip al uzunca koltuğun önünde ipi hareket ettir o oynamak için çıkacaktır öyle öyle eve alışır zaten bir süre sonra evin hakimi ev sahibi o olacak ohoo görürsün çok fenalar bunlar :)))
canım kısırlaşttırma olayı hakkında açıkçası bir fikrim yok ama kısırlaştırma ameliyatları sonra iyileşme sürecinde ufak tefek sorunlar olabileceğini duymuştum veteriner de bunun normal olduğunu belirtmiş zaten üzülme canım bişey olmaz miniğe canım bir de arkadaşın dediği gibi market mamalarından kaçın veterinerle görüşüp onun uygun görüp size vereceği mamayı kullanın mutlaka
:1hug: