Merhaba arkadaşlar. Ben doktoruma bu sayfalardaki uzun araştırmalarım sonucunda karar verdim. Nisan 2022'de Barış Çakır'a rinoplasti ameliyatı oldum. Sonrasında burnumla ilgili pek çok sorunlar yaşadım. Duygusal şeyler yazmak istemiyorum. Geçen iki yıl çok ama çok zor oldu. Başka problemleri bir yana bırakırsam, burnumun ameliyat sonrası şeklinden hiç memnun olmadığımı söylemeliyim. Maalesef bir revizyon seçeneği de ne kadar istesem de sunulmadı. Buradaki fikir alış verişinin hepimiz için önemli olduğunu biliyorum. O yüzden bazı fotoğraflarımı sizinle paylaşmak istedim. Umarım hepiniz çok daha iyi deneyimler yaşarsınız.
Tüm bu şekilsel hayal kırıklığının yanında, ameliyatın dördüncü ayından itibaren burnumda ve başımda oluşan şiddetli ağrıyla yaşamaya çalışıyorum. İlaçlara bağımlı olarak yaşıyorum. Ne yazık ki sağlığımdan da olduğum bir süreç oldu. Benim için yüzleşebilmesi, anlatabilmesi çok zor ve travmatik. Bu gün nihayet sizlerle paylaşabilme cesareti bulduğum için mutluyum.
Tüm bu şekilsel hayal kırıklığının yanında, ameliyatın dördüncü ayından itibaren burnumda ve başımda oluşan şiddetli ağrıyla yaşamaya çalışıyorum. İlaçlara bağımlı olarak yaşıyorum. Ne yazık ki sağlığımdan da olduğum bir süreç oldu. Benim için yüzleşebilmesi, anlatabilmesi çok zor ve travmatik. Bu gün nihayet sizlerle paylaşabilme cesareti bulduğum için mutluyum.
Eklentiler
Son düzenleme: