• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır a ameliyat olan _??

lugesya_

MutluSonlaBitsinBuMasaL
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
246
1
296
arkadaşlar aranızda barış çaşır a ameliyat olanlar war sa paylaşabilrmisiniz lütfen ..neden onu sectiniz karar werme ameliyat ve ameliyat sonrası süreçleri kısa da olsa anlatabilirseniz çok memnun olurum .. hepinize tşkler..

cnm doktorlar öneriler bölümünde barıs cakır kısmında istedigin herseye ayrıntısıyla ulasabilirsin, hatta ameliyat olan arkadaslar fotolarını dahi paylasmıslar, oraya göz at istersen ...

:nazar::nazar:Merhabalar,

Burun ameliyatı olmaya karar vermek zor hakketen. Bende zor karar vermiştim . Ben OP. DR. ORAY KARAÇAYLI'YA ameliyat oldum hem deviasyon hemde burun estetiği, ve inanılmaz bir değişim yaşadım. Benden sonra da 3 arkadaşım oldu hepsi çok menun kaldı. Zaten kendisi bu konu da ayrıca bir uzmanlık çalışması da yapmış. Herkese öneririrm hem insani ilşkileri hemde elinin hafif olması beni çok memnun etti. Ben ORAY KARAÇAYLI'yı öneriyorum. Kendisi sanırım Ataşehir Memorial'da görev yapmakta, en son bir tanıdğımız gitmişti.

Back