- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
Şuanki kızımı biliyorsunuz zaten imzamda kendileri eski dostumu oglumuda göstereyim.Malesef gecen yıl kaybettim.Ölmedi yaşıyordur belkide evlenirken bursada ablama emanet etmiştim bir surelıgıne istanbula geldıgım balayına falan gıtcegımız için.Salmışlar yavrumu bulamadık aradık ama bulunmadı acısı dün gibi içimde.Sebep olanlarıda afeetmedim hiç
Öyle umuyorum bende inş güzel bir hayatı vardır teşekkur ederimOffffNe desem yüreğinin yangını hafiflemez biliyorum..
İnşallah biri bulup sahiplenmiştir diyeyim..Yaşıyordur üzülme..
TeşekkürlerAyyy hepsi çok tatlı bunların
Benim bekarken boncuğum vardı öldü
Teşekkürler
Kısacık ömürleri var değil mi..
Üzüldüm ölen köpişin için canım..öyle ilk dostumdu
Zaten annem sevmediği için
Başka dost edinme şansım olmadı
Ama bütün Köydeki köpecikler
Bizim eve gelirdiama bahçeli evim olursa çok istiyorum almayı
İşte bu ev sahibi eve bile karışıyorKüçük boy bir köpek de kedi kadar zararsız oluyor ev ortamında bakmak için
O kısacık ömürlerinde sadece saf sevgi var... Hic birinin icinde hainlik,fesatlık yok.arkanizdan kuyu kazmazlar,zayif noktanizi arayip ordan vurmaya calismazlar. Gercek dostturlar. Oylesine masumlar ki... İnsanlar kadar vahşi değiller..Kısacık ömürleri var değil mi..
Ah o ev sahibiiiiiİşte bu ev sahibi eve bile karışıyor
Ama yaralı yada hasta olunca ölmesinler diye bakıp sokağa bırakmak zorunda
Kalıyorumkızımın bu dostlarla
Büyüyüp sevmesini istiyorum
Yaza taşınacağızçok isterim çok ama bahçeli evde beslemek daha iyi
Sağ ol csnım sizlerindeAh o ev sahibiiiii
Allah gönlüne göre versin canım
Sadece sevgi evet.Koşulsuz severler..O kısacık ömürlerinde sadece saf sevgi var... Hic birinin icinde hainlik,fesatlık yok.arkanizdan kuyu kazmazlar,zayif noktanizi arayip ordan vurmaya calismazlar. Gercek dostturlar. Oylesine masumlar ki... İnsanlar kadar vahşi değiller..
Ya Meg hanim madem isin ehlisiniz size bir sey soracagim. Yan komsumun ankara-van kirmasi bir minnos kedisi var. Bizim is yerimize gelir sürekli, oynariz onunla. Sorun su ki; yerde yuvarlanip,mincirdigimiz esnada aniden saldiriya geciyoSadece sevgi evet.Koşulsuz severler..
Ve bekledikleri sadece sevgidir ,kafalarının okşanmasıdır..
Can onlar can
1)Güdüsel olarak kendini korumak..(belki geçmişte başına gelen bi durumdan dolayı)Ya Meg hanim madem isin ehlisiniz size bir sey soracagim. Yan komsumun ankara-van kirmasi bir minnos kedisi var. Bizim is yerimize gelir sürekli, oynariz onunla. Sorun su ki; yerde yuvarlanip,mincirdigimiz esnada aniden saldiriya geciyotirmaliyo,isiriyo anlam veremiyoruz. Ayaklarima dolaniyo,basini oksuyorum 2 mirrliyo,bacagimi isiriyo artik korkuyorum ondan,ciddi ciddi camimizi acitiyor,kanatiyor. Neden yapiyo bunu acaba?
Cazgir oldugu kesin canim1)Güdüsel olarak kendini korumak..(belki geçmişte başına gelen bi durumdan dolayı)
2)Kediler çok şahsiyetlilerdir bilirsiniz,bu sebeple o sırada o şekilde okşanmaktan hoşlanmıyorsa tepkisini gösteriyordur..
3)Yapısı cazgırdır..
Kedilerle köpeklerin doğaları yaradılışları çok farklı..Cazgir oldugu kesin canimkopegimizden öyle birşey gormedik,yanlislikla canini bile acitsak tepki vermez. Ama bu zilli kedi sevdigimiz halde tirmikliyo
Yatisindan belli zaten hanimaga gibi uzanmisKedilerle köpeklerin doğaları yaradılışları çok farklı..
Benim köpişim kuki de mülayimdir..
Ama zilli pisim kucağıma gelme kızım desem mesela,2 tokat şaplatıp öyle gider..Kişilikli yapı..
Oyy kurban olurum onları yaradana...
İşte bir dost daha edindikkendim gbi gönülden hayvanseverleri gördükce oturup mutluluktan aglayasım geliyor cok güzel bir paylasım olmus benım 5 tane kedim var ikisini sokakta bulmustum ustune yavruları oldu onlarla o kadar mutluyum ki hayvanlar insanların veremediği huzur ve mutlulugu veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?