Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni parfümler almak istiyorum :)bargellodan kullandığınız sizin beğendiğiniz ve etrafınız tarafından beğenilen tatlı-vanilyalı kokular varsa önerilerinizi alabilir miyim ?
bende burdan parfüm arıyorum en kalıcı en güzel parfümleri neler acaba içerikleriyle bir bilen yazsa ne güzel olur .. buarada bargelloda flowerbomb var mı biliyor musun ?
bende burdan parfüm arıyorum en kalıcı en güzel parfümleri neler acaba içerikleriyle bir bilen yazsa ne güzel olur .. buarada bargelloda flowerbomb var mı biliyor musun ?
yorumları baya okudum.mıdnıght fantasy çok başarılıymış burda.tatlı bir kokuymuş sonbahar kış için uygun olabilir.kenzo amour'danda baya iyi bahsedilmiş pudra kokusuymuş.
yorumları baya okudum.mıdnıght fantasy çok başarılıymış burda.tatlı bir kokuymuş sonbahar kış için uygun olabilir.kenzo amour'danda baya iyi bahsedilmiş pudra kokusuymuş.