• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargello parfüm kodlari

ghost309

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
34
10
36
43
Merhabalar bargellodan Victoria secret kokusu aldım kodu 385 ama hangisi bilmiyorum crush mi bomshel mi ya da bı başka kokusu hangisi aceba bilen var mı

Merhabalar bargellodan Victoria secret kokusu aldım kodu 385 ama hangisi bilmiyorum crush mi bomshel mi ya da bı başka kokusu hangisi aceba bilen var mı

Bildigim kadarıyla bombshell in kodu 384. Daha önce yaptıgım alışverişde banada 385 kodlu ürünün deneme boyunu yollamıslardı. Harika kokuyo :) ama bende bilmiyorum ne yazıl ki adını .

Yeni cikmis galiba cunku listelerinde yok merak ettim simdi bak :)
Evet satarken yeni çıktı bu koku dedi arkadaşıma aldığım için pek onemsemedim kendime mon Paris ve because İTS you aldım onlar da yeni çıkmış eve gidince arkadaşıma aldığım Victoria kokusu öyle hoşuma gitti ki ona mon Parisi verdim

Evet satarken yeni çıktı bu koku dedi arkadaşıma aldığım için pek onemsemedim kendime mon Paris ve because İTS you aldım onlar da yeni çıkmış eve gidince arkadaşıma aldığım Victoria kokusu öyle hoşuma gitti ki ona mon Parisi verdim
:KK70: yaa merak ettim simdii adini ogrenince paylasir misiniz ? Bargelloya gidersem ben de sorarim. because its you yeni evet dp de yoktu dun gittigimde. O nasil kokuyor?

Son düzenleme:
Icerigine baktim pralin, ahududu ve şakayık varmış.
Bende de 383 var victorias secret berry kiss. Bunda da ahududu, pralin ve gül var. belki benziyordur onu da denemek istersen diye soyledim. Ben de scandalous a bakacagim :)

Icerigine baktim pralin, ahududu ve şakayık varmış.
Bende de 383 var victorias secret berry kiss. Bunda da ahududu, pralin ve gül var. belki benziyordur onu da denemek istersen diye soyledim. Ben de scandalous a bakacagim :)
Kesinlikle deneyeceğim
Scandalous eski bir komusuymus
Yeniden yorumlanmis yeni versiyon çıkarmışlar yani

Back