Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bargellodan Victoria secret kokusu aldım kodu 385 ama hangisi bilmiyorum crush mi bomshel mi ya da bı başka kokusu hangisi aceba bilen var mı
Evet satarken yeni çıktı bu koku dedi arkadaşıma aldığım için pek onemsemedim kendime mon Paris ve because İTS you aldım onlar da yeni çıkmış eve gidince arkadaşıma aldığım Victoria kokusu öyle hoşuma gitti ki ona mon Parisi verdimYeni cikmis galiba cunku listelerinde yok merak ettim simdi bak :)
yaa merak ettim simdii adini ogrenince paylasir misiniz ? Bargelloya gidersem ben de sorarim. because its you yeni evet dp de yoktu dun gittigimde. O nasil kokuyor?Evet satarken yeni çıktı bu koku dedi arkadaşıma aldığım için pek onemsemedim kendime mon Paris ve because İTS you aldım onlar da yeni çıkmış eve gidince arkadaşıma aldığım Victoria kokusu öyle hoşuma gitti ki ona mon Parisi verdim
Meyveli şekerli o kokuyu geçen seneden beri bekliyorum en sonunda aldım ama kalıcılığı yok benzerlik süper de kalicilikta sınıfta kaldı bendeyaa merak ettim simdii adini ogrenince paylasir misiniz ? because its you yeni evet dp de yoktu dun gittigimde. O nasil kokuyor?
Yazmadi demek istedin herhalde internet sitelerine ben de çok msj attım ama dönüş yapmadılar malesefMesaj attim bargelloya orjinal isimleri telafuz edemiyoruz maalesef diye geri donus yapti
Az önce netten numaralarını buldum aradım Victoria secret scandalous mus kokunun adı :)))Yazmadi demek istedin herhalde internet sitelerine ben de çok msj attım ama dönüş yapmadılar malesef
Yani whatsapptan mesaj attim numaralarina. Onlar da cevap gonderdi maalesef soyleyemeyiz diye. Mesajla soylemiyorlar arayinca soyluyorlar tuhaf yani. ay cok sevindim simdi ogreninceAz önce netten numaralarını buldum aradım Victoria secret scandalous mus kokunun adı :)))
https://www.hepsiburada.com/victoria-s-secret-scandalous-parfum-100-ml-edp-pm-HB000004XNSG
Kesinlikle deneyeceğimIcerigine baktim pralin, ahududu ve şakayık varmış.
Bende de 383 var victorias secret berry kiss. Bunda da ahududu, pralin ve gül var. belki benziyordur onu da denemek istersen diye soyledim. Ben de scandalous a bakacagim :)