• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargello mu d&p mi ?

VsneLroCCo

İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
198
1
96
Bursa
buradaki yorumları okuduktan sonra bugün dp 'ye gittim ve şu bhterin parfmü olan givenchyi falan denedim kolumun farklı yerlerine bi kaç tane parfüm denedim fakat kokular hiç hoşuma gitmedi durunca güzelleşir diyerek aldım bihtern parfmnü ama çok tuhaf bi kokusu var hiç hoşuma gitmedi. parfmü aldıktan sonra bargelloya takıldı gözüm acaba orası mı daha iyi ?

cnm kokular bazen bazı dolumlarda daha güzel olabiliyo..ben bunu bikaç parfümde farkettim..ama benim tercihim genelde bargello..fiyatı daha uygun ve bir alana bir bedavası var buda işime geliyor çok parfüm alabiliyorum..birde smells good kullanıyorum ordada fiyat uygun hemde şişeleri geri alıyolar 1 tl ye.. dp çok nadiren alıyorum oyüzden hangisi daha iyi kıyaslamasına bişey diyemicem ama aldığım kokulardan memnun kalıyorum bargelloda..o bihterin parfünü bende merak ediyorum bi deneyemdim ilk fırsatta bakacağım bargelloyada

cnm dün bargelloya uğrama fırsatım olmadı ama dp de o bihterin parfümüne baktım daha önce byerde baktığım ama tamda hatırlamadığım bu kokunun dün dp de sıkılanla alakası yoktu yani bu koku bencede dp de kötü yada yapılamamış..ama bargelloda denemedim daha..çok kullanmadıysan bence gidip değiştirmelerini iste başka bişey al

bence bargello daha iyi... dp kokuları buram buram alkol kokuyor ve çalışanlar biraz ilgisizler :bbo: belki bana öyleleri denk gelmiştir. yine de bargello orjinale daha yakın yerimseniben

kesinlikle dp deki ilgisizlik durumuna bende katılıyorum
2 koku deniyosun 3 üncüyü vermeye eriniyolar daha denicenmi gibi suratına bakıyolar..bitane memnunkaldığım şube çıkmadı.. ama bargelloda 2 şube var alışverş ettiğim ikiside çok yardımcılardı saolsunlar rahat rahat bakıyorum :)

ben ikisinide denedim.dpde alkol kokusu fazla onun kokusunu almak için baya beklemek lazım ama bargelloda okadar alkol kokusu yok..yani ben bargellodan alıcam bundan sonra.hem gerçektende bedavası da var.ama orijinallik konusunda bilemiyorum hangileri daha yakın.ben o an beğendiğimi alıp çıkıyorum:))

ben ikisinide denedim.dpde alkol kokusu fazla onun kokusunu almak için baya beklemek lazım ama bargelloda okadar alkol kokusu yok..yani ben bargellodan alıcam bundan sonra.hem gerçektende bedavası da var.ama orijinallik konusunda bilemiyorum hangileri daha yakın.ben o an beğendiğimi alıp çıkıyorum:))

bana da bargellodaki alkol kokusu daha yoğun geliyor nedense.sevmiyorum bargelloyu ucuz ama aynı oranda da kötü...

şöyle de bir şey var ben mesela, kullandığım ya da hoşuma giden parfümleri hem bargelloda hem de dpde denedim, örnek olarak ( cacharel - noa, escada - magnetism, hot couture)
bana bargelloda denediklerim daha alkollü geldi, ha başka parfümlerde belki d&p kötüdür bilemem ama ben buraya fikir olsun diye yazıyorum. bence parfüm alacak kişiler dp mi bargello mu değil de, merak ettikleri parfümleri bulabildikleri tüm açık parfümcülerde denesinler.

d&P nin elemanları çok gıcık
d&p bozdu kendını.

bargello yenı kullanmaya başladım ve hem kalıcı
hem de fıyatı uygun:)

Kızlar noa,rush 2,ligth blue,omnia crystalline,ırresistible
arasında kaldım bunların hangisi dp de hangisi bargelloda
iyidir yorumlarınızı bekliyorum :)
ya da başka parfüm öneri olan var mı

Kızlar noa,rush 2,ligth blue,omnia crystalline,ırresistible
arasında kaldım bunların hangisi dp de hangisi bargelloda
iyidir yorumlarınızı bekliyorum :)
ya da başka parfüm öneri olan var mı

Bu saydıklarının hepsinede Bargellodan bakmıştım dp de hiç bakmadım noa dp de iyi dediler bana ama ben bargellodan alıp kullandım çokta memnun kaldım gayet kalıcı hoş bir koku. omnia crystalline de çok hoş hafif yumuşak kadınsı bir koku light blue bana biraz ekşimsi geliyor ama oda hoş hafif bir kokudur. Rush 2 de fena değil ama benim tarzım değil :) Bence sen her ikisindede dene hangisinde beğenirsen onu al bana sorarsan bargellodan al derim daha kaliteli çünkü :34:

arkadaşlar kalıcı bir yasemin yada çiçek kokusu hafif koku arıyorum tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı böyle bahar kokusu gibi kokmak istiyorum
ama kalıcı olsun istiyorum böyle yapışsın çıkmasın mümkünse :)))

Back