Bargello dan kullanıp daimi parfümü dediğiniz parfümler

Ben yazın aldım aslında güzel koku ama bana biraz ağır geldi değiştirdim sonra.
Yani aslında güzel ilk anda biraz keskin sonra güzelleşiyor ama yaz için ağır ama kış geliyor alabilirsin bence.

Hımmm sağol canım o zaman bileğime sıktırıp biraz dolaşayım koku otursun çünkü ilk anda boğulacak gibi oldum limon kolonyası kokusundan hemen eledim. Ama sitelere sözlüklere falan baktım çok çekici bir kokuymuş vs vs...

canım ben bargellodan aldım light blue ama kullanamadım evde kaldı aynen seninde dediğin gibi çok limon kolanyası gibi kokuo arkadaslarda ole soyleyince bi daha kullanamadım acıkcası.bende simdi kıs için bişiler bakıorm dpden chloe love candy noa aldm cok tutarlı deilim parfüm knsnda daha kokumu bulamadmmidnight fantasy nası bi koku onada bakıyım bargellodan mı denedin canım?

Demekki sorun benim tenimde değil sorun bargellonun light blue'sunda. Başka parfümerilerde nasıl bu koku acaba.. Bir bilgin var mı canım? Kış için bende birşeyler bakıyorum bu ara kenzo amour'a fena sardım bayıla bayıla sıkıyorum yumuşacık vanilya kokuyor. :) Midnight fantasy'i kesinlikle DP'den dene canım. Şekerli kokularda DP'ye güveniyorum hiç sevmememe rağmen. Escada collection'ımı ve Midnight Fantasy'mi oradan alıyorum ben hep. Yakın kokular zaten. :)

ya arkadaşlar ben sitesinden sipariş edeyim diyordum ama kodlarını bulamadım. hangi açık parfüm markası iyi sizce? bargello mu ixora mı?

off çok zor bulması görmüştüm bu listeyi.
thery mugler alien
anna sui sui dreams
britney spears fantasy
coty miss sixty
tommy girl
givenchy hot couture
roberto cavalli just cavalli
scentstory 24 platinum

bunlardan hangileri vardır mesela?

102 Alien
288 Hot Couture
327 Tommy Girl

Fantasy ve Sui Dreams'i bulamadım. Ama var ikisi de bargelloda.
Just Cavalli d&p'de var.

Just cavalli DP de var miiiiii :O supeeer

dp'nin instagram sayfasında gördüm. R-2 kodu.
Ben genel sayfasına bakacaktım ama şehir şehir var sanırım.
Instagram'a DPPARFUMUMMARDIN yazarsan görürsün sen de. Parfüm fotoğrafları ve kodları var.
Mardin'deki dp sahibi paylaşım yapıyor bu sayfada.

İnşallah eskişehirde de vardır il il degisirmi bilmiyorum ama çok istedigim bir parfüm DP de varsa ve orijinaline benziyorsa harika olur :)

parfumevinden tester gelmişti bana just cavalli, hoşuma gitti kışlık yumoş yumoş bi koku hissi uyandırdı içimde. d&p her ne kadar bi türlü ısınamadıysam da güzel kokuyosa alabilirim tabi :) sevindim istediğim markaların bulunduğuna

Ben orijinaline asigim hafif şekerli hafif meyveli hafif ciceksi bir koku kesinlikle de baymiyor. DP de olduğunu duyunca musmutlu oldum inşallah vardirda alirim. Sirada golden delicious var onu bekliyorum DP den

golden delicious da parfumevinde vardı hay allah
acaba başka hangi açık parfümcü markaları biliyorsunuz? memnun olduklarınızı yazabilir misiniz?

golden delicious da parfumevinde vardı hay allah
acaba başka hangi açık parfümcü markaları biliyorsunuz? memnun olduklarınızı yazabilir misiniz?
Parfumevi heme bozuluyormuş oradan almak istemiyorum DP ya da bargellodan umutluyum o kokuyuda getirseler süper olucak.. Onun dişinda kullandigin konulara gore değişir ama ben David walker acil parfumeriyi seviyorum alkol kokusu hissediliyor ama genelde meyvemsi ciceksi konularda basarililar. Sekerliler DP de iyi.

Alkol kokusu hissedilmiyor olacak :)

Bargellodan Pure Poison ve Flowerbomb aldım. Pure Poison ilk sıktığım dakikalarda çok beğenmesemde (kolonya kokusunu çağrıştırdı bende oysaki orjinaline hastaydım) sonradan düzeliyor bu durum. Ama kıyafetime sıktığımda ekşiyor koku nedense. Tenimde güzel duruyor kıyafette ekşiyor..
Flowerbomb'un orjinalinin kokusunu pek hatırlamıyordum açıkçası aklımda daha farklı kalmış. Bargellodaki gibiyse zaten Lancome La Vie Est belle ile benzetilmesine çok şaşırdım çünkü hiç benzemiyorlar.
Açıkçası hiçbir açık parfüm ne yazıkki orjinalinin yerini tutmuyor. Çok pahalı parfümleri alamadığım zamanın dışında pek tercih edeceğimi düşünmüyorum.

Pure poison DP de neredeyse orjinaliyle ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…