- 5 Ocak 2017
- 5
- 2
- 26
Kenzo Amour sanirim225 bargello parfümün adını bilen var mı ?
Çok beğendim hafif tatlı :)
Pek amora benzemiyor,tatlı sakız kokar ya onun gibi kokuyor :)Kenzo Amour sanirim
Ben de kullanıyorum. Parfümeri sektöründe olan bir tanıdığımızın söylediğine göre, piyasadaki parfümlerin yüzde 80'i birebir taklit edilebiliyormuş. Geriye kalan yüzde 20'lik kısım ise zaten pek bilmediğimiz, gerçekten özel parfümlermiş. Bu sebepten açık parfüm almayı mantıklı buluyorum. Özellikle dövizdeki artış sebebiyle artan fiyatlar gerçekten hiç mantıklı gelmiyor.
Bonbon sekeri gibimiPek amora benzemiyor,tatlı sakız kokar ya onun gibi kokuyor :)
Evet çok güzel hafif tatlı,orjinal adını öğrenirsem fiyatınıa bakacağım netten :)Bonbon sekeri gibimi
Dawid Walker denedinmi hicPek amora benzemiyor,tatlı sakız kokar ya onun gibi kokuyor :)
Yok denemedim,yakınımda hiç yok.Birde diğerlerine göre daha pahalı sanki ?Dawid Walker denedinmi hic
Dawid walkerde 2 tane 50 ml 40 tl. Eger bargelloda varsa coco candy. Britney spears midnight. Prada candy bi bakinYok denemedim,yakınımda hiç yok.Birde diğerlerine göre daha pahalı sanki ?
225 bargello parfümün adını bilen var mı ?
Çok beğendim hafif tatlı :)
Teşekkürler :)bargello 225 kodlu parfümün adi one direction moment parfümü
bargello'nun güncel kodlarını bulamıyorum.bilen varsa link paylaşabilir mi?