Bardak seti fikre ihtiyacım var kızlar

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Selam kızlar ;

12 Kişilik bardak seti arıyorum.. Fiyat konusundada fazla yüksek olmasını istemiyorum 400-450 tl olabilir en fazla.
Yardımcı olması için Yemek takımımı ve çatal-bıçak resimlerimi ekliyorum kızlar ..

$yemek.webp

Bu da beğendiğim bir bardak modeli ..Sizce nasıl ? Fiyatı 405 TL

$bardak.webp

Farklı önerebileceğiniz modeller varsa yardımcı olabilirmisiniz ?

cnm bence bu set yemek takımı ve çbk takımınla çok uyumlu daha iyisini de bulamassn bence, fiyat acısından da bi problem yoksa değerlendirebilirsn bence zmanında bende çok araştırdm düz modelleri sevdiğim için sade siyah saplı kadehlerle sade desensiz su bardakları aldm yemek takımım ve çatal bıcaklarm sade desenlerde olduğu için, senin için bu ideal ama, güle güle kullan smdiden:16:

Son düzenleme:
canım ben 2 sene önce bir siteden almıştım bardak setimi. 1.5 senelik evliyim daha 1 kere kulllandım:) neyse 37 parça 6 kişilik setti. kapıda ödeme seçeneği vardı. kalitesini de çok beğendim. paşabahçe bardak üstüne el işi.... taşlı tuşlu da var sade de... kargo ile gelmişti. kontrol edip. kapıda ödemiştim. istersen siteye bak. burdan dite verilir mi bilmiyorum belki yasaktır ama yazayım gene de... kristalgalerisi. c o m

takımını beğendim. ama 407 bana çok geldi benim 150-200 arası bir şeydi.

cnm bu set yemek takımı ve çbk takımınla çok uyumlu daha iyisini de bulamassn bence, fiyat acısından da bi problem yoksa değerlendirebilirsn bence zmanında bende çok araştırdm düz modelleri sevdiğim için sade siyah saplı kadehlerle sade desensiz su bardakları aldm yemek takımım ve çatal bıcaklarm sade desenlerde olduğu için, senin için bu ideal ama, güle güle kullan smdiden:16:
saol cnm ya.. yemek takımı-çatal bıçak desenli kadeh takımıda desenli olursa çok mu boğar diyede düşünmüyor değilim aslında :31:

canım ben 2 sene önce bir siteden almıştım bardak setimi. 1.5 senelik evliyim daha 1 kere kulllandım:) neyse 37 parça 6 kişilik setti. kapıda ödeme seçeneği vardı. kalitesini de çok beğendim. paşabahçe bardak üstüne el işi.... taşlı tuşlu da var sade de... kargo ile gelmişti. kontrol edip. kapıda ödemiştim. istersen siteye bak. burdan dite verilir mi bilmiyorum belki yasaktır ama yazayım gene de... kristalgalerisi. c o m

takımını beğendim. ama 407 bana çok geldi benim 150-200 arası bir şeydi.

Cnm ama bu set 12 kişilik 31 parça..Miras marka , markayı tanımıyorum desenler silinirmi camı kalitelimi bir sürü soruda oluşyur kafamda :26: dediğin adrese bakıyorum şimdi tatlım çok saol

canım benimkileri makinede yıkadım 2 kere... hiç problem olmadı. 37 parça ama 6 kişilik. 12 değil. tek sorun çay bardağı ile çay tabağı aynı desen değildi. ama benim ayrı çay takımım, tepsi takımım da var sorun değil. ben pek taşlı sevmiyorum bir de markası ne olursa olsun taşlı makineye girmez. mesela bak kahvaltı setim karaca. 1 kere makineye girince fincnalarımın içi damar dmar oldu. ben aldığımda kahvaltı takımının porseleni yoktu. seramiğini aldım. misaifr porselenim, tencere, çatal-bıçak da karaca onlar çok iyi makinede de sorun olmadı ama karacanın seramiği kesinlikle kötü. deneyimlerimden yazmak istedim.

Kızlar sitede bardakları 6 şarlı grup halindede satışa sunmuşlar.. birtek sürahiyi göremedim..
Bu şekilde almak daha ucuza geliyor tabiki..
Misal;
12 li çay bardağı : 47,20
6 lı viski takımı : 41,96 x 2 = 83,92
6 lı kadeh takımı : 62,92 = 125,84
6 lı su bardağı : 47,20 x 2 = 94,40

toplam : 351,36 :51:

viski yada meşrubat setini almayı düşünmüyorum.. gereksiz buluyorum açıkcası.. ikisinden biri arasında kararsız kaldım.. çünkü servis yparken kola vb içecekleri kadehte sunmak hoşuma gidiyor :12:
sürahi konusunu nasıl hallederim bilmiyorum ama çok ta gerekli olucağını sanmıyorum :27: bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar

cnm bilemedm bak smdi:26:çok sade bişi istemediğinde uyumludur dedm ama sofrada böle desen desen çok boğabilir de:S
ben sade seyleri beğendiğim için sade tercih etmiştm resmini ekliym fikir olsn sana ama yine de çok sade dersen sen bilirsn tabiki
BENING.jpg

bardaklarmda bunlar 12ser tane aldm
attachment.php

cnm sürahi konusunu bence kafana takma paşabaçede çok şık çok da sade olmayan karaflar vardı kesin bişiler uydurursn böle daha uygunsa böle al bence;)
markafonide de su an indrmler var bi bak istersen beğenebilicen bi model vardır belki

canım benimkileri makinede yıkadım 2 kere... hiç problem olmadı. 37 parça ama 6 kişilik. 12 değil. tek sorun çay bardağı ile çay tabağı aynı desen değildi. ama benim ayrı çay takımım, tepsi takımım da var sorun değil. ben pek taşlı sevmiyorum bir de markası ne olursa olsun taşlı makineye girmez. mesela bak kahvaltı setim karaca. 1 kere makineye girince fincnalarımın içi damar dmar oldu. ben aldığımda kahvaltı takımının porseleni yoktu. seramiğini aldım. misaifr porselenim, tencere, çatal-bıçak da karaca onlar çok iyi makinede de sorun olmadı ama karacanın seramiği kesinlikle kötü. deneyimlerimden yazmak istedim.

Benimkilerde karaca canım ya alırken bilinçli almadım kahvaltı takımım seramik olabilir anlamamki bende bu işten :31:

canım bak set aldım dedim ya kullanmadım. niye çünkü 37 parça tamam ama 6 kişilik. bir de zaten kullandığımda da meşrubat bardağı ile kadeh kullanıyorum. su bardağı bile kullanmıyorum ama viski bardağı aldıma çok pişmanım salak kafa... çay bardağına da gerek yok.... sonuçta masada durmuyor ki başka bi takım alırsın.. çay bardaklarını da kullanmadım zaten benim tepsi setim var çay için... sürahi de al istersen. ama yani sade düz cam da uyacaktır. şişeler daha şık... ben sürahimi de kullanmadım hiç.

sen parça al bence 12 kadeh 12 meşrubat bardağı 12 de su bardağı istersen. ben set aldığıma pişmanım.

Benimkilerde karaca canım ya alırken bilinçli almadım kahvaltı takımım seramik olabilir anlamamki bende bu işten :31:

porselenleri taş gibi hiç bişi olmaz makinede yıkıyom ben. ama bak seramikse kahvaltı setin onu sokma makineye. benimki gibi olur. porselen seramik ayrımı da çok kolay... porselen ince olur. genelde beyaz olur üstü çiçekli.. seramik çok daha kalın olur... renkli olur.. porselen takımındaki fincan ile kahvaltı takımındakini yanyana tut, kahvaltıdaki kalınsa seramiktir. onu makineye sokma elde yıka.

cnm bilemedm bak smdi:26:çok sade bişi istemediğinde uyumludur dedm ama sofrada böle desen desen çok boğabilir de:S
ben sade seyleri beğendiğim için sade tercih etmiştm resmini ekliym fikir olsn sana ama yine de çok sade dersen sen bilirsn tabiki
BENING.jpg

bardaklarmda bunlar 12ser tane aldm
attachment.php

Bunlar çok şıkmış cnm ya çok beğendim güle güle kullan :16:

saol cnm benm yemek takımım kesn bu olucağ için bardakları önceden almstm:1:
umrm sende bulabiliceksn güzel bişi bende araştırıcm senin için berf markası vardı bide onda da çok uygun ve şık bardak setleri vardı ama kalitesini hiç bilmiorm nasldr

canım bak set aldım dedim ya kullanmadım. niye çünkü 37 parça tamam ama 6 kişilik. bir de zaten kullandığımda da meşrubat bardağı ile kadeh kullanıyorum. su bardağı bile kullanmıyorum ama viski bardağı aldıma çok pişmanım salak kafa... çay bardağına da gerek yok.... sonuçta masada durmuyor ki başka bi takım alırsın.. çay bardaklarını da kullanmadım zaten benim tepsi setim var çay için... sürahi de al istersen. ama yani sade düz cam da uyacaktır. şişeler daha şık... ben sürahimi de kullanmadım hiç.

sen parça al bence 12 kadeh 12 meşrubat bardağı 12 de su bardağı istersen. ben set aldığıma pişmanım.

çok doğru söylüyorsun cnm ya.. çay bardakları çok gereksiz kalıcak dediğin gibi masa durmuyor sonuçta.. ayrıca benim ikram setim var zaten.. yemek esnasında dediğim gibi zaten öeşrubatlar kadehle ikram edilebilir suda meşrubat bardağıyla hem gereksiz masrafa gerek yok hemde gereksiz fazlalığa.. bak bu süper oldu işte canım :52:
porselenleri taş gibi hiç bişi olmaz makinede yıkıyom ben. ama bak seramikse kahvaltı setin onu sokma makineye. benimki gibi olur. porselen seramik ayrımı da çok kolay... porselen ince olur. genelde beyaz olur üstü çiçekli.. seramik çok daha kalın olur... renkli olur.. porselen takımındaki fincan ile kahvaltı takımındakini yanyana tut, kahvaltıdaki kalınsa seramiktir. onu makineye sokma elde yıka.

canım bak bu kahvaltı takımım seramik değil de lütfen
Eki Görüntüle 297185

canım porselene benziyor. ama ellemeden de anlaşılmaz ya bak aradaki fark çok bariz. elleyince baya kalındır seramik. porselen kibardır.

hani bak dışarıda bazı renkli tabak takımları var. ikeada falan. büyük renkli düz tek renk... onlar kalındır hani. ağırdır. işte kalınlar seramiktir canım.

canım porselene benziyor. ama ellemeden de anlaşılmaz ya bak aradaki fark çok bariz. elleyince baya kalındır seramik. porselen kibardır.

hani bak dışarıda bazı renkli tabak takımları var. ikeada falan. büyük renkli düz tek renk... onlar kalındır hani. ağırdır. işte kalınlar seramiktir canım.

tamam tatlım çok sağol bu konuyu farklı bi şekilde halledicem çünkü takımlar kolide :1:

düz takımlar herşeye uyar ben çok süslü sevmiyorum. ama benim bardaklarımda çok az desen var. çok az desenli de değerlendirebilirsini. düz alırsan da hani bir arkadaşımızın kadeh kısmı siyah vardı onlar şıktı ama sana siyah yerine ne bileyim o kısmı buğulu cam falan olabilir.

düz takımlar herşeye uyar ben çok süslü sevmiyorum. ama benim bardaklarımda çok az desen var. çok az desenli de değerlendirebilirsini. düz alırsan da hani bir arkadaşımızın kadeh kısmı siyah vardı onlar şıktı ama sana siyah yerine ne bileyim o kısmı buğulu cam falan olabilir.

gümüş saplı falan olsa kadeh mesela.. az biraz uyar diye düşünüyorum.. desenliler düşününce riskli bi faktör cnm ya.. silinebiliyor deseni makineye atamayabiliyorsun... :25: sonra kırılsa tekli nerde bulucam onu.. düz de en azından bulmak gibi bi sorun da olmaz

ben mudo home da bakmıştım düzlere... çin malıydı ya hem pahalı idi hem çok kötüydü camı. sen gene paşabahçeye bak derim canım. kesme olabilir ama öyle eski usul her yeri kesme değil... bir iki modern.. benimkinde çok az kesme var çok az desen. desen şükür silinmedi ama dediğin gibi bir risk.. ama kesmeye bir şey olmaz. kesme diyince de annemin eski takımları geliyor aklıma:)) hem çok pahalı hem çok süslü... öyle değil kastım. moder şekilde bir iki yerinde kesme...

Back
X