Canım fantasy e baktım güzel koku ama buda değilİnşallah bulursun bu parfümü canım çünkü sınırlı üretimdi. Sadece netten bulabiliesin biara bellomolada vardı oda şuan kapalı
Britney spears midnight fantasy de jelibon kokusu belki onu beğenirsin
Fantasy degil canım midnight fantasy..Canım fantasy e baktım güzel koku ama buda değil
Satıcı kız ikiside aynı dedi ama biraz safça bir şeydi yanlış bilİyor demekkiFantasy degil canım midnight fantasy..
Yok canım ikisi çok farklı kokularSatıcı kız ikiside aynı dedi ama biraz safça bir şeydi yanlış bilİyor demekki
Tamam canım en kısa zamanda onada bakacağım sağol söylediğin içinYok canım ikisi çok farklı kokular
Lacoste pint tatlı hoş bır koku kullanmıştım ama bahsedılen koku degıl. Ben de sen bahsedınce cok merak ettım hep de etmışimdir. Ben de öğrensem ben de kullansamLacoste pink biraz benziyo ama tam değil oda
Hadi ya oda mı olmadı tühKızlar hala bulamadım britney spears midnight fantasyde d&pye gdp denedim güzel bir koku ama bu değil escada kokularının hepsini kokladım tatlı diyince ilk onu çıkartıyorlar zaten ama malesef yine bulamadım onlarda değil,avonu öneren arkadaşım bulursam dediğini alıp bakacağım teşekkürler
Canım Victoria's Secret Pure Seduction veya Such a Flirt vücut spreyini denemelisin. Özellikle Pure Seduction arı maya silgileri gibi kokuyor çok tatlı..Satıcı kız ikiside aynı dedi ama biraz safça bir şeydi yanlış bilİyor demekki
Denicem canım sağol , önerdiğin spreyin fiyatı ne kadar cok tuzluysa alamayabilirm?Canım Victoria's Secret Pure Seduction veya Such a Flirt vücut spreyini denemelisin. Özellikle Pure Seduction arı maya silgileri gibi kokuyor çok tatlı..
Denicem canım sağol , önerdiğin spreyin fiyatı ne kadar cok tuzluysa alamayabilirm?
Kendi mağazasında 42 Tl ama 250 ml boyu var. Ayrıca edt olarak parfümü de var.Denicem canım sağol , önerdiğin spreyin fiyatı ne kadar cok tuzluysa alamayabilirm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?