Escada Moon Sparkle içn arı maya silgileri gibi kokuyor denmiş, onuda düşünebilirsin.
tam emin olamamakla beraber chloe parfümlerini denemeni öneririm.
bir de disney in çocuk parfümleri var böyle her bir masal kahramanı için yapılmış. onlardan biri de olabilir.
son olarak da barbie nin kendi markasının parfümü var.bulabilirsen bunlardan biri mutlaka tutar diye düşünüyorum
buldunuzmu bu parfümüBarbieleri denedim malesef değil,diğer dediklerini denicem sağol cnm
Hayır henüz bulamadım bu chloe parfümleri dediğiniz bir markamı yoksa parfümün adı da bir kaç cinsimi var clasic gb no1 2 3 gibimi gidiyor bir kere sordum kız anlamadı bilebuldunuzmu bu parfümü
Lacoste pink biraz benziyo ama tam değil odaHayır henüz bulamadım bu chloe parfümleri dediğiniz bir markamı yoksa parfümün adı da bir kaç cinsimi var clasic gb no1 2 3 gibimi gidiyor bir kere sordum kız anlamadı bile
İnşallah bulursun bu parfümü canım çünkü sınırlı üretimdi. Sadece netten bulabiliesin biara bellomolada vardı oda şuan kapalıTeşekkürler buysa eğer sana duacı olucam
Teşekkürler canım buna da bakacağım inş.budurİnşallah bulursun bu parfümü canım çünkü sınırlı üretimdi. Sadece netten bulabiliesin biara bellomolada vardı oda şuan kapalı
Britney spears midnight fantasy de jelibon kokusu belki onu beğenirsin
Arkadaş buldu mu bilmiyorum ama, evet Escadanın kokuları genelde meyveli, şekerli tarzda olur.Buldun mu? Escada kokuları tatlı oluyor
Valla ben evde de sıktıgımdan bana parfüö dayanmıyorO kadar cok kullanmak koklamak istedigim kokuvar ki.. Param olsa alıcam da işte. Hehe. Cok gezen biri de degilim bir siseyi aylarca bitiremiyorum ya
Kızlar eskiden ufak not defterlerimiz olurdu ya mis gibi tatlı tatlı kokardı o kokuyu bikaç kızda duydum yanımdan geçerken ama o an durdurup soramadım kalabalıkta kayboldularlütfen yardım aylardır o kokunun peşindeyim.
O defter kokusunu bilirimTeşekkürler canım buna da bakacağım inş.budur
Lolitayı biliyorum ama o da değil canım sağol tabiki yazarım ah bi bulsamO defter kokusunu bilirimtam diil ama lolitayada bakabilirsin çok tatlı bi koku,d&p kodu L4 sonra banada haber ver canım :1_
bulduğum gibi alacağım belkide odur yani inş.slm avonun çocuk parfümü var mavi olan ince uzun şişeli ona bakabilirsin ben arada kullanıyorum çok şirin bir koku sıkına kendini küçük kız gibi hissettiriyoay aklıma gelmişken bi fıs sıkayım bari http://www.animalmeet.ru/images/smilies/275135395.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?