Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler, portatıf sandalye satuldı.Sadece 18.sayfadakiler kaldı.Ara ara eklediklerim olur.Hayırlı satışlar hepsi satılmış başka koyacak misiniz
Birkac duğmesinde temassızlık oldugu için satıştan kaldırdım.sesli oyun halısı satıldı mı acaba ?
boncuk dizme ,ahşap puzzle .dikiş makinası ve monopoly için fiyat verirmisiniz teşekkürler
Merhaba ahşap puzzle lardan sadece kayu kaldı 5tl.boncuk dizme ,ahşap puzzle .dikiş makinası ve monopoly için fiyat verirmisiniz teşekkürler
Merhaba kopek satıldı malesef.gitar en küçük boy kıxım kresteyken almıştık.19 sayfaya tektek baktim da bisey kalmamis kara tahtayi ve egitici kopekcik i almak istiyorum ama egitici koek satildi galiba. Gitar lise icin uygun degil danirim. Tahta yi ayirut misiniz benim icin. 1 yasindaki oglum icin yanina birsey daha oldugu zaman almak ist3rim
Evet malesef bende uzuldum.bu sesli oyıncakları alana gondericem.Sesli oyun halisini almayi dusunuyordum cok begendim. Temassizlik olmasina kaldirilmasina cok uzuldum![]()